Tuba0701m babymoomss kuzum böle cıktı da emın degılım. Kasım agrım bel agrım var yarın kan vercem bakalm inşallah vardır sen ne yaptın varmı birşey🥰
Mylove Tuba0701m Var gibi ama bi testi açsana arasını daha net görünür efektli foto Çek denk belli oluyor öyle bidaha at buraya tekrar bakalım
Tuba0701m OndokuzEkim- benim ilk gebelıgımde böyle idi. Bundan daha silikti. Sonra kan vermiştim bakalm inşallah çıkar🥰
kucukkurtc Tuba0701m https://imgyukle.com/i/EQlD2n bende var mı sizce silik gibi bi çizgi görüyorum ama🤷🏻♀️
Mylove Gurbetkusu_43 Haklısınız ama valla onu alana kadar iki kg et alır yerim sağlık ocağı ücretsiz bakıyor ☺️ Nette merak edip baktım 300 larden bahsediliyor dijitalmiş sanırsam
bersu24 kucukkurtc benimde böyleydi olabilir canım . Bunlar pek doğru sonuç vermiyor en iyisi kan testi yaptırın bence emin olursunuz
kucukkurtc Nezii ya şöyle bişey testi yapıp evden çıktım ben dikkatli bakmadan hiç sonra eve geldiğimde böyleydi tereddütte kaldım bende😓
Gurbetkusu_43 Mylove Ohhh orda o kadar mı 🤭 bilmiyordum Türkiye fiyatını canım. Haklısın valla orda olsam bende almazdım açıkçası 😃 300 az paramı ya şaka gibi fiyat 🤦🏻♀️🤦🏻♀️