Tuba0701m https://resimyukle.io/r/Wrtwo9d0M5 Sabah yaptığım test böyle kızlar sizce birşey varmı elim titriye titriye yaptım umudum yok ama böyle çıktı anlamadım birşey birgün gecıkmem var sadece😔
cihandurumerve Tuba0701m çizgi görünüyor ama birbirine çok yakın çizgiler. tekrar bir test yapın isterseniz
byzza16 Tuba0701m var gibi gözüküyor hayırlı olsun bende ilk yaptığımda bu kadar silik çıkmışti muhtemelen çok yeni sizinde 🙏😍
Tuba0701m 2bebekannesi_ hızlı resım yükle diye yazdım google ye ordan. Yaptım. Cnmm lınkı. Kopyaladım buraya attım
SerraveAnnesii Benimde ilk testim böyleydi ama ben adetime bir gün kala erken gebelik testi yapmıştım bir de onunla dene istersen canım yada adetinin gecikmesini bekleyip tekrar kaset test yap 😘 Allah gönlüne göre versin 🥰
alparslanin_annesi Tuba0701m gözün aydın olsun bebis geliyor 🥰 rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😘
Tuba0701m alparslanin_annesi gerçektenmi. Varmıdır ya birşey. Aylardır. Denıyoruz kürtaj oldum hep umutla bekledım inşallah tutunmuştur bu sefer😔
Seyma_ck Tuba0701m evet 6 buçuk aylık hamileyim ama benimki daha koyuydu bu baya silik o yüzden 3-4 gün bekleyin diyorum.kan testi yaptırsanız bile betaniz yeterli seviyede çıkmayabilir tekrar kan testi yaptırmak zorunda kalabilirsiniz
Seyran00 Tuba0701m benim adetime 5 gün varken bile böle çıkmıştı 5 aylık hamileyim şimdi bence var gidin kan testi yaptırın varsa folik asit almaya başlayın