eti BuFi2012 dogum ani mumkun mertebe mahrem olmali. Asla gelmesinler boyle stres oluyosaniz. Bebek gelmek istemez siz kapida onlarin varligini dusunurken. Ben anlastim simdiden kimseye haber vermicez belirli bi saate kdr.
BuFi2012 eti valla canım kaç kere dedim ama söyledi bi kere. Kayınpederimede dedim gelmeyin gerek yok vs. Araba yok hastane yarım saat uzaklıkta hemen hemen sonra biz nasıl gelcez dedi oda...
Ahsenn BuFi2012 hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Okurken bende heyecan yaptım nedense ☺️ Bizi haberdar edin lütfen.. rabbim yardımcınız olsun, bir avaZda kurtarsın
BuFi2012 Ahsenn amin canık cümlemizi. Allah razı olsun. Ederim mutlaka inşaAllah Rabbim nasib ederse... ☺️☺️☺️
Dilekmila Allah sağlıkla sıhhatle meleğini kucağına almayı nasip etsin. Bazı hastaneler de sancı odasına artık senin istemediğin kimseyi almıyor diye biliyorum. Hatta eşini bile. Bayan olmalı yanındakiler diyorlar 🙁
Ferahh BuFi2012 Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle 🙏🏻 İnşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebeğinizi bol dua et bende ediyorum senin için 🙏🏻☺️