MM5 babymoomss canım bende dün o kadar doktora gittim bugünde test yaptım yine testten sonra erken regl oldum bekle yoksa regl olursun zaten.bu sabırsızlık olmasa
babymoomss MM5 hayırlısı gelen herşey Allahtan başımızın üstünde yapacak birşey yok önümüzdeki maçlara bakacaz artık 😂🌸
Mavidunyamm babymoomss test için biraz daha bekleyin o zaman geç döllenme olduysa çıkmaz kaset testte
Hilal69 babymoomss normal döllenme olsaydı şimdiye çıkardı benim adete 4 5 gün kala silikte olsa çıkmıştı
kckelf123 babymoomss geç döllenme en az 10 gün sonra belli oluyor canım erken testte bilmiyorum ama sen yinede bi dene ne kaybedersin ben şimdi on kere yapmıştım 😅
Hilal69 babymoomss bekle bakalım biraz daha bende hep aynı sonuçla karşılaşıyordum evlendiğimden beri de istiyordum var herşeyin bir zamanı
babymoomss Mavidunyamm yumurtlama zamanlarımı gördüm değerlendirdim ama tutmadı demekki kadın doğuma randevu aldım perşembe için gidecem
Kuzeyn_annesi babymoomss ovulasyon testlerine para vermeyin instagramda drmfk yı takip edin gebe kalma konusunda yardmcı oluyor. Youtubedan da bakabilirsiniz mfk yöntemi diye
Hilal69 babymoomss canım ben doktora ekimden beri gidiyorum bu geçtiğimiz ay ovulasyon testiyle denedim ve çok şükür 5. Haftaya girdim hamileyim ovulasyon testleriyle deneyin sürekli derim ben tabiki doktora da gidin ama ben etkisini gördüm yani
babymoomss Kuzeyn_annesi görmüştüm adetten sonra iki günde bir ilişki yada üç günde bir ilişki diyor sanki
oznur-41 babymoomss benimde bugün adet olmam lazım bakalım 3 gün önce test yapmıştım negatif çıktı daha da yapmayı düşünmüyorum saldım 😂😂
Melek2424 3/⅔/2 ücgün yapılcak iki gün dinlenme olucak ürünleri var ama cok pahalı kullanıp senelerce çocuğu olmayanlar şuan hamile
babymoomss Melek2424 ben sanıyordum ki ilişki 3 gün dinlenme ilişki 2 gün dinlenme 3 gün aralıksız mı birliktelik olacak 2 gün dinlenme mi olacak tam anlamadım da