Tugbapak82- elbette anlatırım. Umudunuzu hiç bitirmeyin öncelikle. Pcos olan bir kadınım. 32 yaşındayım. 6 sene hiç bebeğimiz olmadı gebelik elde etmedik. Aşılama denedik 2 defa olumsuz oldu. Herşey bitti dediğim anda Cem hoca için bahçeceyi aradım. Ve mucize şekilde randevu buldum. Gidince ön görüşme yapıyorsunuz. Muayene oluyorsunuz. Doktorumuz bize acele etmemek gerek dedi öncelikle vitamin kullandım. Bir regl dönemi bekledik. Sonrasında kontrol için gidince tedavi başladı. İğneler vitaminler. Yumurtlar istenilen seviyeye gelince opu işlemi yapıldı. 27 adet yumurta toplandı. 7 tanesi 5. Gün embriyosu olarak elde edildi. Hergün arayıp detaylı bilgi verildi. Yumurta toplama işleminden sonra 1 ay rahim dinlendirme yapıldı. Fazla yumurta rahim yoruyor. Bu sebepten bekledik. Regl döneminin 2 günü bir takım ilaç başlandı ve iğne. Rahim kalınlaşması gerçekleşince transfer oldum. Ve Allah nasip ederse 16. Hastamıza girdik. Kızımız olacak. Cem hoca baba gibi adam. Samimi içten. Bu sürecin en önemlisi umut ve huzur. Eş desteği dönüm noktası. Biz inanarak girdik. Ve merkezde bebeğimizin bizi beklediğini düşündük hep. Allahım size o güzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın. Umarım dili döndüğü kadar anlatabilimişimdir.💚😇