Melisaninannesi AdenEva 😁 sürekli merdiven inip çıktım ardından 1 saatlik yürüyüş yaptım 😁 bide ev işleri filan derken bir dus aldım uzandım doğum başladı 😂
AdenEva Cokistersengelerbence dua havuzu yapalım bu postu 😂 her giren bi dua okusun, ihtiyacı olan doğuramayan ihtiyacı kadar nasibini alsın madem 😂 ne kadar varmış doğurmayı bekleyen herkesin canına tak etmiş
Cokistersengelerbence AdenEva çok mantıklı🤣🤣🤣sonlara doğru zaman geçmiyor. Hepimiz sağlıkla doğuralım aminnnnnnn 🤲🏽🤣
AdenEva Cokistersengelerbence aminnn inşallah nerede ne kadar bekleyen gebe varsa su gibi hemen doğumu başlasın hemen doğursun inşallahhhh sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
AdenEva Melisaninannesi allahımmmm bana da nasip et aynılarını yaptım az önce, birazdan bi de duşa girersem sizin ritüeli birebir yapmış olcam inşalla tutar
AdenEva teletabi offf resmen kafa kafaya giden at yarışı gibi 😂 gülbatur önde şahbatur sancılandı gülbaturun suyu geldi derken bakalım hangimiz fırlatacak önce 😂😂😂
teletabi AdenEva Ahaha 😂 tezahürat yapalım ayrılda gel ayrılda gel 😂 kendimi hipodromda gibi hissediyorum şu doğum zamanı ya🙈
Kendineanne AdenEva yok ben kararlıyım tahlillerde bişey çıkmazsa yarın salıya kesin kararlıyım bi kere tarif güzel 22.02.2022 😁bir de çok yoruldum artık sancılar vs vs vs bir an önce kucağıma almak istiyorum miniğimi
AdenEva Kendineanne Gizemturanli Beni de kararsız bırakan mesele tarih ama normali tercih ederim sanırım ya 🙄 benim de yarın sonuca göre belli olacak bakalım
Kendineanne AdenEva benim bu kadar sancıya doğmazsa zaten yapacak bişey kalmıyor hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim
AdenEva Acemianne__ hergün yaptığım şey canım özellikle son hafta kendimi yora yora yürüyorum inadına ama tık yok senin yöntem işe yaramıyor bende 😂