Serkel16 Cansusahinn o hafta da bebeğin kalp atışı zor duyuluyor ki cinsel organı 12. Haftada oluşmaya başlıyor 16. Haftada tamamlanıyor mümkün değil görmesi doktorun sadece tahmin etmiştir oda şans işi tutmuştur yani
Zln2152 Serkel16 aynen öyle tahmin bile edilemez ki o haftada hanımefendinin olayı bana garip geldi 🧐
Cansusahinn Serkel16 ben cinsiyet demedim ki hamile olduğunu öğrendiğim tarihten bahsettim insani yalancı çıkarmaya calismayin
Cansusahinn Zln2152 evet ben bebeği öğrendiğim tariften bahsettim ama yani fazla yüklenmeye çalışıyor bu insanları anlamıyorum yanlış anlamış olabilirim😅
Serkel16 Zln2152 bana da valla 😂 belki yanlış anlamıştır senin dediğin gibi gebeliğini o hafta öğrenmiştir
Cansusahinn Serkel16 aynen öyle yanlış anlamisim😅😅 ben cinsiyet yazısını es geçmişim artık kafam ne kadar doluydu da görmedim bilmiyorum
AAysima Busraaacan 16+6 da kız olduğunu net öğrendim 13 te kıza benziyor ama ölçümleri erkek gibi de demişti 😅
Fatmapekesen AAysima saglikla bi nefeste alın kucağıniza inşallah 😊 benimde iki kızım var 14 haftadayım daha belli değil bakalim ne olcak
Sevdaaaa123 Busraaacan 13 öğrendim yüzde yetmiş kız ddiler şuan 14+6 haftayım 16 bekliyorum kesin sonuç için
AAysima Fatmapekesen Âminnn 🤲🏻 Yaa maşaallah Allah bağışlasın kimden duysam kız evlat başkadır diyor doktorum da ilk kızınız olmasını çok isterim demişti 😍 Üçüncü de gönlünüze göre olsun inşaallah 😍