Cansusu Oznurysff ya 9 da erkek olduğunu nasıl anladı canım.Yaa bende 9.haftadayım doktorum çıkıntı var erkek gibi dedi ama emin olamadı kızda da oluyor mu bu çıkıntı
Snmckr Cansusu doktorum bana da gösterdi 10+5 iken ben erkeğe benziyor çıkıntı var dedim kızlarda da oluyor ilk oluşmaya başlaarken dedi o yüzden daha erken net bişey söylemek için dedi
Oznurysff Cansusu Kızı bılmıyorum valla ılk cocugumda erkekti zaten cıkıntıyı gordu erkekte yanılma olmuyor zaten :)
edis22 Busraaacan 16 haftada ama ben ulturason randevum ozamanaydi erken gitseydim belki erkende belli olabilirdi😏
Nursezer37 Busraaacan 17 haftalık öğrendim kız dedi 21 haftalık3 günlük cinsiyet aynı değişmedi kızım oluyor ♥️
SuheylaCihan Busraaacan 12+3 dü sanırım doktorumuz kız demişti , 13.haftada başka bir doktora daha gitmiştik oda kız demişti 😂 şimdi 19.haftadayız kız olduğu kesin :))
Sinemmmasya Hasret0658 Bunlar nadir olan şeylerdir bence ya 🙂 ilk kızımı doktor 12 ,13 haftalıkken söylemişti öyle de oldu…
Hasret0658 Sinemmmasya bencede nadir oluyor oğlumda 16 haftalıkken erkek dediler erkek oldu bunda böyle bir durum yaşadım ama iyikide yaşamışım daha büyük bir sevinç oldu :)
sevde18seker Cansusahinn maşallah Allah kavuştursun posta cinsiyet öğrenme zamanı yazıyor siz karıştırdınız herhalde ondan insanlar size cevaplar verdi 😊
Cansusahinn Eda05 hayır direkt erken gebelik testimde çıktı çift çizgi sonra kan verdim hcg hormonu yüksekti doktora gittiğimde 5 hafta dedi zaten planlı bir gebelikti erkenden ogrendim
Cansusahinn Leyla001 planlı gebelikti zaten adet günüm gecikti erken gebelik testi ardından da kan verdim sonra doktora gittim öyle öğrendim aslında belliydi yaptığım ilk test çift çizgi çıkmıştı hcg de yuksekti
Cansusahinn Zeyzen evet zaten ilk keşke gördük başka birşey görülmedi 1 ay sonraya çağırdı öyle gördük bebisimizi🥰
Cansusahinn Eymensmom35 canim istersen gel burdan ben sana kanıtlayayım e nabizfan ne zaman gitmişim ya da ultrason görüntüsünü vereyim şimdi bebeğim ne kadarlık bak sen karşılaştır niye yalan soyliyeyim keseydi zaten ilk gordugumuzde