milayerli Superisi_34 evet sadece hareket azlığından alacağını söyledi günde 10 hareket olmalıymış ama nst de kötü çıktı bende hissetmiyorum fazla. Beklemenin anlamı yok dedi doktorumda 🙂
PamirMira adsmom benim bebeğimin de gelişimi 2 hafta önde ama ısrarla extra bir durum olmadığı sürece 39. Haftayı bekleyeceğini söylüyor gelişim önde diye erken alma söz konusu değil diyo 🤔
adsmom PamirMira doktordan doktora biraz değişen bir durum sanırımmm. Hepimiz için hayırlı tarihler olsun 🥰🌸
Hlnmstf milayerli oglumu 37+3te normal dogurdum hic bi sikintisi olmadi cok sukur benimle odaya cikti hemen kuvoz falan gerekmedi. Darisi sana olsun insallah. Icini ferah tut
Somerkadir4 milayerli 37 bitmiş 38 in içinde oluyorsun cm 38 i doldursan daha iyi aslında ama neden alıyor erken
Mlkbrn Bende 35 haftalık oldum bebek gelişimi 2 hafta önde dedi doktor erken dogum olmasına sebep olur mu acaba doktoruma sordum her an her şey olabilir hiç belli olmaz dedi sadece 15 marttan itibaren hazırlıklı ol dedi
Karellll milayerli canım benimde tam 37 haftalık olunca sezerryan olarak alcak doktorum tansiyonumdan dolayı ama 37 haftalıktan önceki doğumlar erken doğuma giriyo 37 risk teşkil etmiyo ki doktorumun dediği bu şekil
milayerli Karellll evet risk teşkil etmiyor ama kuvoze girmesinden korktum ciğer gelişimi açısından insallah girmezler..
Eylul2797_ milayerli 2 cocugumu da 38de dogurdum cok sükür küveze falan girmedi ler hatta gecen muayeneye gittim doktor erken dogumun oldumu diye sordu bende 38de dogdu lar cocuklarım dedim 37 38 erken degil ki dedi sizinde 38 olur doguma kadar korkmayın
Eylul2797_ milayerli hic korkma canım zaten riskli olsa doktor alalım demez demekki gelisimi tamamlamış saglıcakla gelsin ins
Ayseer0402 milayerli merhaba hateket azlığı derken bnm de 2 gündür az hareketi var szn hc mi etmyrdu yoksa günde 1 2 kez filan mı