nergiii Rbsb1803 benim de 32+3 son dönemlerde sanki karnımdan yumruk yiyorum o derece. 14 nisan doğum gösteriyor ama erken doğum korkusu sarıyo bel sırt ağrıları fazla dinlenince geçiyor. Herşeyim normal çok şükür azcık daha sabır napalım…
Tulayyy- Meehaba bende 32+3 deym kızlar bebıslerınız kac kılo bende yuksek tansıyon sıkıntısı var 😔 ılk genelıgım dua edelım brbrımze
pelince34 Rbsb1803 mide yanmam için lansor içiyorum iki üç günde bir sabahları. Zaten bi tane içtimmi bi kaç gün idare ediyor beni. Ağrım felan henüz yok çok kilo almadım ondan olabilir. Genel olarak iyiyim bebiş çok hareketli 🧿
Arashsn Rbsb1803 doğunca da çok bişey değişmiyor aslidna bu kez de bebek icin sürekli uyanık oluyosun belli. Bir zamana kadar ama gebelik döneminden iyidir bence ☺️
nisanhaziran Rbsb1803 31+0 dayız bakalım az kaldı Nisan 24 tarih ama ne zaman gelmek isterse artık 🥰 eşyalarını vs yikadinizmi ben henüz başlamadım hala
Rbsb1803 nisanhaziran ben bu hafta itibariyle eşyalarını yıkayıp çantamı hazırlayacağım çünkü erken doğum riskim var serklajlıyım
Mrvrtgrl Rbsb1803 33 haftam bitmek üzere aşiri uykucu oldum ayrıyetten 3.5 yaşinda bi oğlum var bu kızçe benı gündüz ayrı gece ayrı uyutuyor. 😍 herşeyini çok şükür hazırladım bitek kızçem eksık Mart doğum inşAAllah
Ince_imral Mrvrtgrl bende 32+5 teyim canım bir oğlum var ikincie de yani buna doktorum 7 ay boyunca erkek dedi 2 gün önce kız dedi sence neden böyle bir değişim olmuş olabilit☺️
Mrvrtgrl Ince_imral Ay cok sevındım ama bazı doktorlar da yanılma payı oluyo bana ilk özeldeki doktorum dedı sonra devlet hastanesinde ki ve doblore de girince Allah’ın izniyle netleştı. İnşAAllah senın ki de net kızdır 🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Narmina95 Rbsb1803 ben 35e girdim mide yanmam geçti cok şükür ya cok kötüydü yoksa .böyle rahat geçiyor Hamileliğm bi tek bu burun tıkanıklığı beni mahvetti😩😀