Rbsb1803 Bugün itibariyle 32+0 oldukk🥳🥳 Bel bacak sırt ağrıları bitmek bilmiyor. Mide yanmaları nefes darlıkları ayyy çok zor geçiyor benim için hamilelik sizde durumlar nasıl?
Babynisan Rbsb1803 32+2 ❤️ Bel ağrısı Nefes darlığı Hareketlerde güçlük Gece uyku problemi Son trimester tam anlamıyla yaşamak 🙈😂
Gzm23 Rbsb1803 Ben de yarın 32 olacağım valla benlm de karın sertleşmesi var dün korktum acile gittim bir şey çıkmadı sende oluyor mu?
Merve235 Rbsb1803 32+2 den selamlar 😍 mide alev 🔥 🤣 ayakta uyuyacağım nerdeyse artık ayaklarım ağrıyor arada şükür yine halimize 😄
Arashsn Rbsb1803 doğunca da çok bişey değişmiyor aslidna bu kez de bebek icin sürekli uyanık oluyosun belli. Bir zamana kadar ama gebelik döneminden iyidir bence ☺️
Burcusenkoc Gzm23 bende de ara ara çok sert oluyor ama pozisyon değişiyor sanırım ondan geriliyor böyle sonra geçiyor doktor sebebine bisey dedi mi
Saelif Rbsb1803 30+3 cok agrim oluyor bel sirt sezeryan yerim agriyor rabbim saglikli kucamiza almamizi nasip etsin 🤲
Burcusenkoc Rbsb1803 31+6 😊 artık çok hareketli hiç durmuyor ara ara acıtıyor 😀 nefes darlığı, eğilme sorunu, çabuk yorulma ve sırt ağrısı 🙈