Anneyimmmmm5 Bugün özel bölgeme ve koltuk altıma ağda yaptırdım inanılmaz derecede acıdı hatta gözümden yaş geldi hamilelikten öncede yapıyordum alışmıştım hiç acımıyordu sizdede böyle mi durumlar 😔
Zeyyyn Anneyimmmmm5 hamilelikte 2 tık artıyor valla daha hassaslaşıyor vucut çok normal yani doğurdum ama alırken sanki hala canım dha çok yanacak giibi geliyor 🤣
MMmerve_ Anneyimmmmm5 valla alanla alakalı olduguna emınım artık onceden bı kuafore gıdıyodum bende aglayarak zor aldırıyodum hep yara olmustu sımdı komsum sayesınde bı kuafore gıdıyorum cok sukur kadın ısınj bılıyo 10dkda alıyo ve hıcbısey hıssetmıyorum ınankı kuaforle cok alakası var bence arastır baska bıyere gıt
Civcivim000 Anneyimmmmm5 aynı kişiye 3 keredir ağdaya gidiyorum. Daha öncesinde evde klasik eski tip epilatörlerle hallediyordum işimi bikini bölgesini de aynı makinanın jilet gibi bir başlığı vardı onunla. Bu durumdan ağdaya geçmek nasıl bir acı tahmin edersiniz😀 ama ilk aldırdığımda bile şu 3.defa alındığındaki kadar canım yanmadı. Hamileliğin haftası ilerledikçe hassasiyet artıyor muhtemelen
Yamantosunannesi Bende bacaklarımı aldırdım iki gün önce acıdan bağıracaktım artık kadına yavaş alsın diye. Hamilelik öncesi gıkım çıkmazdı ne kolumu ne bacağımı aldırırken. Acı eşiğim de yüksektir herhalde hamilelikle alakalı bi durum😓
Anneyimmmmm5 Yamantosunannesi bencede inşallah bir an önce biter bu süreç sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alırız 😊🌼
Anneyimmmmm5 Zeyyyn kıyamam ya hamilelikten sonrada aynı şekilde kalıyor mu yoksa eski haline mi donuyor vücut yani acıyor mu ağda yaptırınca doğumdan sonra
Anneyimmmmm5 MMmerve_ bidahakine doğumdan önce giderim artık şimdi 29+1 haftadayız sizin dediginiz gibi başka kuaföre gidecem kadına dedim ki sakın bana doğum daha kötü zor deyip psikolojimi daha fazla bozma dedim ztn psikolojim çok bozuldu bu son zamanlarda hem cabucak bebeğimi kucağıma almak istiyorum hemde cokk korkuyorum doğumdan
MMmerve_ Anneyimmmmm5 yok aslında okadar yakmaması lazım dedıgım gıbı kuaforle cok alakalk bısey… Ilkınde kardesımle gıttım hatta ben ay nasıl aglamıstım varya ama sımdı gıttıgım yer nasıl hemen alıp bıtırıyo bıanda bıttı kalk dıyo kalkıyorum cevremddkı herkesıde yonlendırdım cıdden haklıymjssın dedıler.
Zeyyyn Anneyimmmmm5 kaşımı bile alırken canım yanıyor önceden hiç öyle olmazdı hormonlar değştryr sanırım bizi 🤣
Busragulten Kızlar bende 9 haftalık hamilemiyim düşük tehlikem var sürekli agda yapan biriydim şimdi ne yapacağımı bilemiyorum . Agda mı yapmalıyım jiletle mi almalıyım çok kararsızım