Because 1lalis_ yok hayır bulaşık makinesini yerleştirdikten sonra hafif hafif başladı eğildiğim için oldu sanırım 🙈haftanın iki günü işe gidiyorum eğitimciyim ama yorucu olmuyor çok şükür 🤲🏻🤲🏻
2cocukluana 11.5 im uzun yuruyus yaptigimda yada uzun sure ayakta kaldigimda belim benimde agriyor uyuyup dinlenince geciyor doktorum kanama akinti bisey olmadigi surece korkma rahim kaslari esniyor agri yapabilir dinlenmeniz gerekir demisti
Because Nisa1710 ileri haftada normal biliyorum da ilk haftalarda olması beni korkutmuştu ama geçti çok şükür 🤲🏻
2cocukluana Because amin hepimizin zor korkulu zamanlar ama gececek insallah az kalmis 3.ay bitince rahat bi nefes alirsiniz
Ferda_33 Because biz yarın beş aylık oluyoruz ama bende öyleyim inan doktordan geldikten iki gün sonra diyorum acaba iyi mi diye ama Allah a sığınıp.dua ettikçe rahatlıyorum Allah istemezse yaprak oynamazmış 😊
MirayveAnnesi22 Ruveyda_baskapan Aynısı bende de var sürekli ağrımıyor genelde akşam agrı gibi de değil aniden bi şey oluyor heraket edemiyorum kalıyorum öyle eğilip kalkamıyorum korkulacak bişey değildir inşallah 🙏🏼
Ruveyda_baskapan MirayveAnnesi22 yok yok korkma , ben bugün evi süpürdüm viledayla sildim çamaşır astım ve bütün gün kalça kemiğim ve sırtım ağırdı. Gün içinde yapılan hareket yoğunluk ayakta fazla kalmak veya uzun süre oturmak uzanmak bile ağrı yapıyor