Efulimm2608 -Hanife78- Benim 30 Kasımdı☺️ Bugün kontrolm vardı ve doktorum kıza benzediğini ama önümüzdeki ay tam netleşeceğini söyledi 🤗🌸
Nehir-Poyraz -Hanife78- 28 kasım en son adetim ama biz daaha öğrenmedik Perşembe kontrol var ama söylüceni sanmıyorum devlettekiler söylemiyo pek
-Hanife78- Belginnn1 bende bugün gittim ama söylemedi tahmin De bile bulunmadı bir ay sonra söylerim dedi
-Hanife78- Belginnn1 evet devlete gittim devlet pek söylemiyor iki arkadaşım var özele giden onlar 12. Haftada öğrendiler ☺️
Ftmasl Zln2152 hayırlısı olsun Allah herkesin kalbine göre versin Sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allah’ım 🤲🤗
A-anne Akyldygu Benimde 24 kasım büyük olasılıkla erkeğe benzettiğini söyledi ama yanılma payı olur mu acaba? Erken gibi cinsiyet için
Akyldygu A-anne benimde 24 Kasım bana erkeğe benziyor ama kordonda olabilir 3 hafta sonra anlarız dedi bekliyorum
A-anne Akyldygu Ben de 16. Haftada gitmeyi düşünüyorum daha net olması için. Allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için
araskus28 19 kasım benimde normalde 14 haftalık olmam gerekiyor ama bugün ikili test verdim 12+6 dedi doktorumuz erkeğe benzetti 😍