momysss Kızlarrr 35. Haftanız nasıl geçiyorr kontrollere kaç günde bir gidiyorsunuz nst bağlandınız mı hiç sezeryan olacaklar gün aldınız mı🤗🤗
Somerkadir4 momysss 35+0 oldum bugün❤️ harika geçiyor çok şükür🤲🏻 haftada bir gidiyorum bakalım artık nstye girmedim hiç senin nasıl gidiyor
Aysenur5 momysss bende 35. Haftadayim çarşamba nts girdim sizin bebekler ne durum da ters mi doğum poziyonundalar mi benim hala ters çünkü 😑
Yrnnry momysss ıkı kere nstye bağlandım pazartesı tekrar gıdıcrm ıdrarda proteın yüzünden ve hala dogum seklım nasıl olucak bılmıyorum ☺️
Feride01 Yarin 36 oluyoruz kizimla, daha hic nst ye girmedim. 2 haftada bir kontrole gidiyorum pazartesi gunu cati muayenesi yapacak doktorum. Normal dogum istiyorum kontrole gidince konusacagiz artik dogumla ilgili
momysss Feride01 bende en son 32 de gittim 35+3 üm şuan ayda bir gidiyordum artık 36 dan sonra kaç haftada bir çağırır bilemem sezeryan istiyorum inşallah bidaha ki gidişim doğum için olur🤲🏻🤗
momysss Somerkadir4 ayy ben 32 den sonra daha gitmedim ama bebek kıpır kıpır tüm gün hareket ediyo bir sorun yoktur diye düşünüyorum haftaya gidicem bebişi görmeye sezeryana gün almaya🤗
momysss Somerkadir4 ben direk sezeryan istedim ilk gebeliğim ameliyat acısına alışığımm diye çok zorlanmam sanıyorum😞
momysss Yusuf_alpin_annesi bende hiç girmedim ama çok sıkıcıymış heralde bidahaki gidişimde girerim36 yı geçiyor çünkü🤗
Feride01 momysss ben normal istiyorum ama gecen hafta kovit atlattim bi sikinti birakmadiysa insallah normal dogum yaparim diger turlu bi sikinti olustuysa risk almak istemiyorum tabi sezeryanda olur
momysss Yrnnry rutin kontrolmü yapıp anladı çünkü ben sadece ilk haftalarda idrar tahlili vermiştim sonra doktor istemedi hiç
Yusuf_alpin_annesi momysss benim ikinci gebeliğim. Okadarda sıkıcı değil bence ama bide benim bebeğim dönmüştü. Doktor öyle söylemişti 32 haftaliken kanala yerleşmişmi bilmiyorum
Suzan-mustafa55 momysss bir akşam tesadüf gittiğimde baglandım 35 haftaya giriyoruz bu gece pazartesiye konturolum var muhtemelen sezeryan için gün verir diye umut ediyorum cunki artık HERKEZ sabırsızlanmaya başladı eşim bile adam erken doğsa diye dua ediyor
momysss Suzan-mustafa55 ay bende artık doğsun diyorum ya iyice bizde sabırsızlandık günler daha zor geçiyor:/
Yrnnry momysss 34. Haftamda rutın kontrol ıcın ıstedı proteın cıkınca tekrar vermem ıcın pazartesı cagırdı tansıyonum da yuksek cıkmıyor ama bakalım
Feyzaveannesi momysss 35+4 haftalık olduk. 32 de nstye girdim ben. Çarşamba günü kontrol var. 36 haftalık olcaz. Ondan sonra her hafta çağırır herhalde. 39 doğum olacak çünkü. O gel demese bile ben giderim tabii 😂 özel hastane hakkım var sonuçta 😂. Gün olarak 17 martı verdi doktorum
momysss Feyzaveannesi sezeryanda 39 a kadar bekletiyorlarmı ya çok uzun😞 ben 37 istiyorum ama doktor ne der acaba
Suzan-mustafa55 Canselyaren bebek hareket etmiyor diye gitmiştim oysaki kuzum baş aşağı dönmüş gayette hareketli doktor birde nts baksın hareketlere dedi sanci cıktı oysa ben hissetmiyordum zaten sezeryan doğum muhtemelen gün vericek diye umut ediyorum
momysss Yrnnry doktorda benden bi kaç gün tansiyonumu takip etmemi istedi ama idrar tahlili istemedi tansiyonumda sorun çıkmadı
Nil1308 momysss 35+3 üm en son 34+2 de gıtmıstım bende nst ye erken baslayanlardanım proteın kacagından sanırım ama 35 geldıgınden beri daha farklılıklar hıssedıoum ıcımde 36+0 da kontrolume dort gozle beklıyorum normal ıstıyorum sezeryan gerektırecek durum olmazsa baş aşağı pozısyondaydı en son ama nadir de olsa dondugu oluomus
momysss Nil1308 aaa aynıyız seninle 32 de gittim daha gitmedim 36 da çağırdı bende 35+3 üm şuanda nst de girmedim