ikizleribeklerken 35bus ben normal muayenelerimi de oraya gidiyorum belki o yüzden olabilir ama dışarıda ki özel yerlere göre evet fiyatı uygundu
Mutluhatun alistero Gizem-5 byzogrtmn Şişlide Şükrü Uzun yaptı Cevahir AVMye iki dk yürüme mesafesinde yeri detaylı rapor verdi CD vermedi Birde şansıma benim oğlan ne yaptıysak yüzünü göstermedi😂
Hemsure Ysgl26 Eskişehir de mi 200 istendi acaba tıpta perşembe günü sordum 420 gibi birşey istediler profesör İçin
Ysgl26 Hemsure zam mı gelmiş ına da .. 1 ay önce almıştm ben randevuyu ama. Ondan mı acaba fiyat değişti
Hemsure Ysgl26 olabilir ben geçen hafta aradığımda 1 hafta sonra gelin zam gelecek fiyatlar belli değil demişlerdi telefonda gittiğimizde de zamlı fiyatı verdiler demek ki
alparslanin_annesi 35bus değişiyor bizimki sadece muayene ücreti aldı oda 170 miydi 250 miydi neydi keza bir muayene ücreti de 1 ay boyunca bedava gidip geliyorsun 🤷♀️ diğerleri çok pahalı burası biraz daha normal şükür
Laylaycizi_96 35bus 300 doktor muanesi +400 detaylı ultrason toplam 700 yarın gidecegim allahın izniyle