Asel2520 35bus hastaneye göre değişiyor randevu aldım 600 TL ama benimki ikiz diye indirimli 900 e anlaştık
Ysgl26 35bus özel muayenehabenede 750 lira istedi birisi. Fakülte hastanesinde prof. 200 e yapıyormuş ona randevu aldım ben de. Hem ona daha iyi diyolar
Nillaayyy annehzl Antalya da nerde yaptıracaksınız ben perşembe günü Konyaaltında Mehmet Şimşeğe yaptırdm vallahi çok memnun kaldım mükemmel bir doktor
Hemsure Ysgl26 Eskişehir de mi 200 istendi acaba tıpta perşembe günü sordum 420 gibi birşey istediler profesör İçin
ikizleribeklerken 35bus özel Çınarlı hastanesinde yaptırdım ikiz olduğu için 800₺ ödedim ama çok memnun kaldım bir telefon edip fiyat öğrenin derim
35bus @Ysgl26 anladım canım hangi şehirde yaptıracaksin bide devlet hastaneleri yapiyomu bilgin varmi
Ysgl26 35bus eskieşegir canım. Burda devlet hastaneleri yapmıyor ya özel muayenehanesi olan bi doktor var ya da fakültedr yapan bi hoca var
35bus @Asel2520 anladım canım iyi senin fiyatında ikiz olmasına rağmen tek gebeliğe hemen hemen aynı fiyatı istiyorlar seninki çok iyi bence
Nillaayyy 35bus Antalya’da 550 ile 750 tl arasında değişiyor galiba benim öğrendiklerime göre ama arastırma hastahanesi ücretsiz yapıyorms galiba ama özelde yaptırdm
35bus @ikizleribeklerken sana çok uygun fiyat demişler canım ikiz olmasına rağmen ben sordum oraya 600 TL dedi
ikizleribeklerken 35bus ben normal muayenelerimi de oraya gidiyorum belki o yüzden olabilir ama dışarıda ki özel yerlere göre evet fiyatı uygundu