Karanfil_ 1) Beşik olarak sepet beşik almayın, bebek sığmıyor, rahat edemiyor. Yatılı olarak çok geziyorsanız park beşik olabilir. Değilse ahşap sallanabilen 70.130 ebatlarda beşikler çok güzel.
2) Bebek arabası olarak travel olanları beğenmeyen çok ama ben çok memnunum. Casual cadillac air kullandım kızımda, 3 yıllık hala yeni duruyor üstelik çok gezeriz ömrü araba bagajlarında geçti ama hiç yıpranmadı.
3) Kıyafeti de 2 onlu set, 7-8 tane 5’li set, 7-8 tane tulum, zıbın, tek alt, tek üst, alt üst takım şeklinde aldım. İç zıbın, eldiven, şapka bunlardan baya aldım. Göbeği düşmeden önce tulum giydirmek daha mantıklı, göbek kısmına denk geldi mi korkun olmuyor.
4) küvet kova seti kızımdan kalma vardı ona file aldım. Yoksa doğumdan önce bu alınmalı. Şampuan losyon ve pişik kremini sebamed aldım.
5) Bol bol müslin örtü ve penye, triko battaniye aldım. Yelek çok aldım çünkü çok kullanışlı oluyor. Ayrıca ördürdüm.
6) Tırnak makası, tarak fırça setini aldım. Fırça Konak oluşmasını önlüyor o yüzden önemli.
7) Bakım çantasını kızımda unisex almıştım onu kullanacağım, yoksa alınmalı.
8) bebek bezi olarak bir paket sleepy bio naturel bir paket premium care aldım, cildi hangisini severse onla devam ederim diye. Stok yapmadım. Islak mendili sleepy bio natural aldım.
9) puset örtüsü, baby nest vs almadım gereksiz geliyor bana.