Sevgilibocuk Yalcnnaysgll şimdi vurdum karnimdan yanmadı dün o kadar yandiki anlatamam bazen çok yakıyor bazen hiç yanmıyor ama genelde yakıyor 😌
gozgozanne Yalcnnaysgll beni de çok yakıyor kuzum bebiş için katlaniyorum hatta bı 10 dk sızlıyor sonra
MucizemmBenimm Yalcnnaysgll tabikide oluyor ama kesinlikle göbeği tavsiye ederim kola göre daha ac acıyor ve yanıyor 🙈 eşim yapıyo sağolsun ne kadar yavaş verirseniz o kadar az yakıyor bilginiz olsun 🌺
Yalcnnaysgll gozgozanne evet ya çok sızlıyo eşim yapıyo yavaşta sıkıyo ama resmen çığlık attım bide 10 gün az da değil 🥴
Leylasiva21 Yalcnnaysgll 26+5 haftalık hamileyim 4 haftaliktan beri kullanıyorum çok yakıyor vuracak yer kalmadi doğuma kadar devam edecem
inciirem Sevgilibocuk ben koldan yaptım hep. Eşim kolumu sıkıyor bende yavaşça yapıyorum, havasını almıyorum ve 5 dk bastırıyorum hiçbir iz yok o kadar iğne yapılmamış gibi ☺️
iki_melek_annesi Yalcnnaysgll Oksapar 8 aydan beri vuruyorum başlarda morarma çok oluyordu iğnenin ucundaki havayı alın iğneyi vurunca hafif elinizi gevşetip öyle iğneyi yavaşca boşaltın ovalamayın saniyelik sürüyor yanması da göbek en rahat yer
Derya_derya Göbeğimin üstüne buz tutuyorum sonra eşim yapıyor .Diğer yerlere göre daha az acıyor 21 haftamdayım .En azından acıyı hafifletiyor
Oznurkk Yalcnnaysgll evet aşırı yakıyor ama sanki bu aralar alıştım gibi. öldürmeyen acı güçlendiriyor 🤭
papatya56 Yalcnnaysgll 6 aydır vuruluyorum karnımdan vuruyorum artık alıstım yakıyo ama mecbur vuruluyorum bebeğim için
bezmrt Yalcnnaysgll kovid olduğum için doktorum verdi bugün ilk kez vurdum ama yaptıktan sonra aniden çok başım döndü ve soğuk terleme deriz ya o teri attı vücudum sizlerde de böyle birşey oluyor mu acaba