princessprn can baci AllAh herweye qadirdi ElhemdulillAh can men Tedris Cerahiyyede Nigar Axundova var onun yanina getdom bir hamileliyim oldu 6heftesinde aciliwim oldu abort olundum sonra bawqa bir hekime getdim Caspiyanda o bawima ele oyunlar acdi daniwsam roman olar sen deme hec bunun emeliyyat diplomu yox imiw kimse var arxasinda gelib ora bu menim bawima neler acdi emeliyyatlar etdi sonra yumurtsligimi dondurdu guyaki,istumiliyasiya verecek mende gedib hamile qalacam hemen ayda menisturasiyam 12ci gunu gedirem bitmir yalannan dediki,get beynive salmisan guya men etmiwem baci geldim 6ay menisturasiya olmadim tesevvur ede bilirsen yigib deyirdim nolduda hekim deyirdi bawini bow burax neyse oldum hemin ayda hamile qaldim getdik yene bunin yanina 3heftelik hamilelik gorsendi get analizleri ver ne qeder resept yazdi sistem 10gun🤦♀️biride cixib demirki,elemiyin 3heftelik hamileliye bu nedir edirsiz getdik 6heftesinde urek doyuntusune elede heyacanliyam girdik usme 12heftelik hamilelikdi ama uwag yoxdu savadsiz hele bilmir niye meni usm eden xanim dediki,qohum deyilsiz dedim yox ama bu yene dedi yegin beyninde etmisen tesevvur et ele etmiwdiki,evdekiler meni gunahkar bilirdiki,men fikirlewdim oldu estegfurullAh neyse bu Nigar hekimi qohum dedi get o baxsin onun yanin a getdim usmde baxdi dedi gel histiroskapiya edek verek gorek nedi sebeb