ElfErk kuzucum neler oldu neler ama arayamadım seni çok geldin aklıma. Dün kontrol vardı lanet olsun o doktora da doruk hastanesine de. Bütün psikolojimi bozdular. Önce sigarayı bıraktım dedim gelişimi iyi dedi nst çekildim bebeğin kalp atışı yavaş birşeyler ye öyle gel dedi neyse yemek yedim tekrar çektirdim düzelmiş ama şüphede kaldım radyolojiye sevk etti renkli doppler için. Ona gittim bebeğin kilosu 3074 çıktı iyi mi 😂 neyse ben seviniyorum tabi bu seferde demez mi kordon boğazına dolanmış suyu azalmış almamız lazım. Şoka girdim. Ama ne hikmetse hemen yatış vermediler şimdi covid testi yaptır yarın sabah 8:30 da gel yatışını yapalım dedi. Çıktım eşimin yanına elim ayağım tutmuyor resmen anlattım söylenenleri oda bunlar para için ne yapacaklarını şaşırdı yürü başka hastaneye dedi. Acıbadem’e gittik 38. Hafta olduğum için kabul etmediler sonra eşim bi arkadaşı vasıtasıyla pembe mavi diye bi hastaneden doktor ayarladı gittik oraya muayene oldum Herşey yolunda kilosu suyu vs normal doğum olmaması için de hiç bir sebep yok dedi doktor 😂 cumartesi tekrar kontrol var orda devam edeceğim şimdi ayyy çok uzun oldu Elifcim hakkını helal et 🙈