Minnosum1147 Deniz_65 evet canım zaten bazı hareketlerini hissedemezsin dedi doktor da, bebek suyun içinde olduğu için. Hareketsizliğe ek ağrı batma olursa doktora gidilebilir
Minnosum1147 Ecekadir evet bizim stresimiz de çok etkiliyor onları canım. Bizimki de hareket etsin diye bekliyorum oralı bile olmuyor bugün usg de bile kalp atışı, kan akımı vs her şey normal olmasına rağmen hareket etmedi 🥲
gizzemj Kızlarr 27+6dan selam🙋🏼♀️ Gülsem mi tedirgin mi olsam bilemedim ama benimkininde birkaç gündür hareketleri çok az😀bu kervana bende girdim
Meerve19 Haftada ne var ki böyle deliricem hareket etsin diye ne yapsam tık yok sürekli endişe halindeyim 🤦🏻♀️
Meerve19 babysare Düzeldi şimdi daha düzenli diyebilirim ama yine arada hareketsiz olduğu zamanlarda oluyor eskisi kadar uzun değil kesinlikle ☺️
Merve234 Minnosum1147 benim kızım da 26. Hafta hareketi azaldı ama herkes normal dedi büyüme haftalariymis 26. Ve27. Haftalar bu nedenleymiş. Bende post açıp öğrenmiştim sonra düzene girdi çok şükür
kubumom 29.haftaya kadar resmen karnım oynuyordu hareketlerinden bikaç gündür azaldı hareketleri. Daha önce ben de okudum bu haftalarda oluyor diye ama insan endişeleniyor deli dana gibi dönen çocuk sakinleşti 🙄 inşallah iyidir