Yaprakserkann Semakacan evet zayıfım baya bı hatta 10kılo aldım ama hıc bellı olmuyo bıtek göbek var 😂😂😂
Deletedmom2224 Lovefrom Valla bende 11 haftaligim ama maşallah karnım cıktı 😊 herkes gaz filan diyor ama gazım filan yok yani kendimi biliyorum sonuçta kiminin erken çıkarmış 😊
Serii Evet ya sabah uyanınca fit vücut kahvaltıdan sonra balon gibi göbek oluşuyordu bende de gazdı farkındaydım zaten o gaz bebek büyüyene kadar gitmedi öylece büyük göbekli kaldım 😂
Deletedmom2224 Aysel_mslmv Ben utanmıyorum ya çok seviniyorum kocaman olsun istiyorum 😊😊 sonuçta özel ve ayricalikliyiz 9 ay
Aysel_mslmv Deletedmom2224 hemsi bi garip davranio aa wimdiden gobekmi falan.duwunuym ki acaba anormallikmi ne
Semakacan Tomrisinizi canım tam olarak zaten 20-25ten sonra büyüyor belki de yana doğru olur belli olmaz benimki top gibi büyüdüğü için sadece karnım var başka bı yerim şişmedi şükür 😄
Serii Lovefrom 😂 yapacak bişey Yok ni tane hamile taytı al bence ben hemen almadım bir iki ay pantolon düğme ve fermuarı açık gezdim 😂