Busra2013 Aycan051415 kız onu hondercm dıe kendım gıdıcı oluom dnkdjdjd bu saate acıktım saat 5.37 yemej yıyom adaletmı bu
METEBRU Morprenses Hepimiz aynı dertten muzdaripiz sanırım bende de ilk sende olduğu gibi oldu 39.0′im Akıntı dan başka bişey yok :)) Gelen yalancı sancı mi normal mi anlamak çok Zor
Adladl Morprenses ne güzel olmuş🙏🏻 Benimde bebeğim kanala inmeden doğum başlamıştı 17 saat sancı cektim. Ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor. Sonunda normal doğurdum ama suan 2. Hamileliğim ya yine aynı şeyleri Yaşarsam diye çok korkuyorum
Morprenses Adladl anneme beklersek belki olur ama çok yıpranır demiş doktor bende göze alamadım canım 😔
Gzm23 Morprenses bende 32 haftalığım bizimkiler yürü açılman kolay olur diyorlar ama valla 5 dakika anca yürüye biliyorum sonra soluk soluğa kalıyorum 😥Birde bana dua et ilk hamileliğim genital varis var normal doğum olur mu bilmiyorum
5334ist Benimde dün sabah geldi kanamam pembe ara ara az az geliyor halen doktorum bu sabaha kadar bekle dedi sabah dokuz gel olmazsa sezeryana alcam dedim1 saat sonra doğumum var açılmam olmazsa . Sancım hiç yokdu dün nst de
lunam Morprenses yaa gerçekten bazen işler hiç planlanan gibi gitmiyormuş, ben de şaşırdım şimdi okuyunca 😊 ama olsun doktorunuz doğru kararı vermiş, sağlıkla gelmiş bebiş önemli olan da o. Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻🌸
Morprenses lunam çok teşekkür ederim🤍🤍🤍 sizlere de kolay doğumlar diliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Gzm23 Busra2013 Ayy hadi bakalım haberdar et mutlaka mutlaka birde doğurduğun zaman da post aç Ben çok merak ediyorum seni bende 32 haftalık oldum zamanı geldiğinde inşallah pozitif güzel bir doğum postu açarım( doğurdum diye) 😀😁😇😇🙏🙏🌸🌸🌸
Busra2013 211212g gittim cnm biraz kotu gecti bebegin benin herseyim cok iyi sma tansiyonum biraz yuksek cikti beni hastsneye gonderdi dogumhabeye baktilar olctuler fln duzeldi suan iyiyim kilosuda az geldu bana boyu fln 37 hafta 2830 gr 47 cm
211212g Busra2013 kilo alır cnm daha doğuma kadar 3 kiloyu geçer senin ödeminde vardı tansiyonunda yüksekmiş bişey demedilermi idrar tahlili falan yada doğumla ilgili bişey söyledilermi
Busra2013 211212g hersey baktilar kan idrar odemime fln hersey normal dedi sabah ac gittim bide csnim sknfi aglsyarak gittim stresten yukselmis olsbilir o yuzden dogum fln gozukmuo dedi hafta hafta gitcm artik insallah bu hafta gelir
211212g Busra2013 sonucların iyi olması güzel cnm evet stresten olabilir senin kaynanayla zor ama sakin kalmaya çalış bebeğin için stres yüzünden etkilenmesin az kaldı inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşursun cnm ☺️