Esra-2015 merveanberoglu canım aksu vital almıştım ben ama çabuk bitiyo şişesi ona göre al ben toplamda 5 şişe falan kullandım yanlış hatirlamiyosam
merveanberoglu Esra-2015 tamam canım çok teşekkür ederim 🥰 daha önce hiç çatlatma iğnesi falan kullandınmı bu arada sen
Esra-2015 merveanberoglu evet canım tedavinin son 2 ayinda merional igne de kullandım catlatma iğnesi de kullandım ama fayda etmedi maalesef
fatmuhkes Yarenheybeli hayır şuanda bilmiyorum 2 yıl önce doğum için 4500 istemişlerdi onu biliyorum sonrasında Güzelyalı Bayram Bukana gittim
merveanberoglu Esra-2015 inşallah kuzum inşallah faydası olsunda başka bişe istemiyorum eğer sen vesile olursan peşini bırakmam senin🤣🤣
merveanberoglu Esra-2015 amin kuzum beni şu an yaşayanlar anlar yani 2 kez klomenle femara ve iğne tedavisi oldum sonuç alamadım filmde çekindim inşallah sen ve bu ilaç vesile olur
Esra-2015 merveanberoglu aynı şeyleri bende yaşadım canım çok iyi anlıyorum ben seni zor bi dönem ama inşallah sende müjdeli haberi alırsın
Aslaninannesi01 Yarenheybeli 2 yıl az bir süre değil Erhan Şimşeke gtmenizi tavsiye ederim kışla başkentte
Kubraygun_ Yarenheybeli ben hemşireyim bende yok ama çevremde vardı doktorların tek önerdiği isimler Ebru tarım ve Hakan kalaycı ikisinin de özel kliniği var 🙏🏻