Yarenheybeli canım ben kendim eczanede çalışıyorum doktor bu son ay bunda da tutmazsa tup bebeğe yolluycam dedi neyse son ay da tutmadı novoart şase diye bi ilaç var 300 küsür fiyatı son ayda doktorum bu ilaca başla dedi onun öncesinde kardeşime yazmıştı bu ilacı mumessiliyle konuştum kesin sonuç dedi 3 ayın sonunda ben kendim için de konuştum bunu mutlaka kullan dedi başladım ilaca bunun yanında YouTube fa da çok araştırma yaptım birinin videosunda caksir koku suyunu gördüm eczaneden hemen sipariş verdm aktarlarda da var ama ben eczaneden siparis verdim sabah akşam ceyrek çay bardağı ictim sulandırıp tabi bu sırada doktora gittim tutmamısti orda bi yıkıldım ama çabuk toparladım bu ilacı kullandım 3 ay 3. Kutum bitmeden öğrendim hamile olduğumu ve şans eseri öğrendim artık umudumu kesmiştim çünkü tabi bu arada stres yapmayacaksın biliyorum bunu böyle söyleyince olmyyo ama ben doktora giderken aşırı stres yapmisim doktoru bıraktıktan sonra bi yük kalktı sırtımdan 1 ay da caksir koku suyunu kullandım hatta hamile kalınca aynı doktora gittim o erkekler için dedi bende hayir hocam kadınlar da da döllenmeye yardımcı oluyo dedim oda sasirmisti herhangi bi zararı yok yani bende öyle bisey olmadı bildiğim kadarıyla da yok insallah sana da vesile olurum hamile kalırsın ben o süreçten geçtiğim için seni çok iyi anlıyorum zor ama imkansız değil