moom222 Cansuada24 AA Altan hoca nerde cnm hangi hastane ya ben ikili üçlü dörtlü yaptırmicam sadece detaylı istiyorum
moom222 zeynonunannesiiii yeşil alana yonlendirilmedim ben hiç yonlendirilme sebebi ne oluyor bn ikili üçlü dörtlü dedign GB bu testtleri yaptırmicam sadece detaylı istiyorum
zeynonunannesiiii moom222 doktor yana detaylı ultrason istiyorum 3 gün sonra gel yeşil alana yönlendirme yapicam öyle randevu alırsın dedi sen kadın doğuma git detaylı ultrason istiyorum de haftan gelmişse yönlendirme yapar
moom222 zeynonunannesiiii e bunu kendi doktorumuz mu yapuyor yoksa başka şekilde mi benm kendi doktorum kendi yazdığı yere yönlendiriyor
moom222 zeynonunannesiiii he anladım cnm ozmaan doktor kontorlum haftaya 17 haftalık bizim olcaz yaklaştığı için araştırmaya başladım olmazssa öyle söylerim bnde artij
zeynonunannesiiii moom222 benim sürekli gittiğim bir doktor yok randevu hangisine düşerse kadın doğum doktorlarıyla perinatoloji doktorları farklı zaten
moom222 zeynonunannesiiii anladım cnm du bakalım bebn gittiğim doktor sürekli açıkçası memnunum doktordan ben de sadece testler çok pahalı geldi bana o yüzden randevu alıp gide bilecegm bir doktor bölüm arıyorum
moom222 Cansuada24 cnm hangi hastane bana yazarmisin sen kendi doktorum değil ya randevu alırken sorun yasarmiyim reyap falan bunlara olmadı alırsam soeun yasarmiyim
Twinmamaa moom222 Ben Beylikdüzü kolan hastanesine gidiyorum, zaten perinatolog bakıyor ayrıntılı ultrasona. Dr. Mahmut Güngör’e gittim İkili test ve üçlü testime kendisinden çok çok memnun kaldım.. Benim ikiz gebelik olduğu için 750 TL idi ücreti.
Cansuada24 Twinmamaa canım sadece test ne kadar sordun mu bide muane ücreti orda daha mı yüksek yada ben şuanki pahalılıktan bunları duyunca dha cok şaşırıyorum 🙂
moom222 Cansuada24 cnm benm doktorun muayene ücreti 145 lira reyapda mesela doktor muayne ucreti 185 lira ama peridnoloji bölümünün muayne ücreti ne kadar bu renkli ulstrason ne kadar bilmiyorum kendi hastanemdede başka hastanelerdede ne kadar bilmiyorum birde peridnoloji bölümüne muayene ücreti ayrı detaylı ultrason ücreti ayrı mı ödüyoruz
OzgeeKara moom222 bağcılar medipol mega da takipliyim. Detaylı ultrasonu geçen hafta medihouse ta yaptırdım marmara park ın ordaki. 615 tl
moom222 OzgeeKara farklı yerde randevu ala biliyoruz yani muayne ucretide oduyormuyuz yoksa sadece detaylınin parasi mi bi
OzgeeKara moom222 tabi canım istediğim yerde yaptırabilirsin sonuçları veriyorlar cd ve fotoğrafla birlikte.. önümüzdeki hafta doktoruma götüreceğim. Medipolde 2 katına yapıyorlar mecbur değiliz sonuçta.. muayene ücreti ödemedim canım tek ultrason. Ama 2 hafta sonraya ancak randevu bulabilmiştim
moom222 Twinmamaa ekstra muayne doktor ücreti verm dinz dini direk 650 direk peridnoloji yebmi aldınız randevu
Twinmamaa moom222 Benim ikiz olduğu için ücreti 750 TL idi, Başka ücret vermedik isterseniz arayın bilgi alın müşteri hizmetlerinden.