moom222 Kızlar hangi hastanede yaptırdınız ücretler nelerdi birde başka hastanede yaptırmak srun oluyor mu illa doktorumuzun Olduğu hastanede mi yaptirmaliyiz yada önerdiği peridnoloji bölümünde mi
Cansuada24 moom222 ben bahceşehirde altan cebeciye gitmiştim detaylı icin 800 tl di gecen sene şuan ne kadar bilmem canım
Twinmamaa moom222 Ben Beylikdüzü kolan hastanesine gidiyorum, zaten perinatolog bakıyor ayrıntılı ultrasona. Dr. Mahmut Güngör’e gittim İkili test ve üçlü testime kendisinden çok çok memnun kaldım.. Benim ikiz gebelik olduğu için 750 TL idi ücreti.
moom222 zeynonunannesiiii ücretli mi acaba doktorum ikili testte yönlendirmiş ti bir oeridnolojiye ama ben yaptırmadım istemiyorum o testleri detaylı sadece istiyorum belkide kendi Hastanesi’nde bı yere yönlendirdi bilmiyorum hiç sormadım da
zeynonunannesiiii moom222 herhangi bir ücreti yok kadın doğum doktoru yeşil alana aldı randevu günü gittim gayet güzel ilgilendiler çok memnun kaldım
moom222 Cansuada24 ikili teste bu fiyatı verdiler cnm detaylı o zaman daha mı pahalıdır yada artık doktorun yönlendirdi yere yine giderim kaçıncı haftada bakılıyor birde detaylı ultrason
Cansuada24 moom222 hangi hastanede bu fiyatı veriler kuzum hayır sana cok demişler ben ikili testi beylikdüzü birinci hastanesinde toplam 370 yapmıştım suan olsun 450 detatlıya 22 de başlıyor 24 haftaya kadar ben 23 de girmiştim
moom222 Cansuada24 cnm medilife de verdiler beylik duzunde doktor ense kalınlığına bnm trasonda ölçüm olmuyor dedi yönlendirdi asistan doktorumun fiyatı çıkarttı zaten yaptırmicaktim ama fiyatı ogrenmek istedim cokgeldi bana da.
moom222 zeynonunannesiiii doktorunuzun ismini hatirliyormusunuz bn normal şekilde randevu akşam kebdi doktorum değil ya gide bilri miyim
Cansuada24 moom222 ay o hastaneninde o kadar fiyat cıkarması şaşırttı beni birinciyi yada reyapı ara canım oralarada bak cok istemiş senden
Cansuada24 moom222 eger ikili yapmıcaksan sadece detaylıysa altan hocayı öneririm cok iyi anlatan biri siz yatıyosunuz herşeyi tek tek anlatıyor gösteriyor ve size orjinal görüntülerinide whatsapptan atıyor 4 tanede güzel resim cıkartıp veriyor
zeynonunannesiiii moom222 ben her defasında başka doktora gittim mecburen istenilen doktora her an randevu olmuyor doktor adı hakan erenel
moom222 zeynonunannesiiii bnde yaltirmadim cnm yaptır dedi ama ikili üçlü dörtlü hiç birinin yaptırmicam dersi sadece bnde istiyorum
zeynonunannesiiii moom222 hepsinin yeri ayrı tabiki 2li tarama testinde bir sorun çıkarsa aynı sorunu detaylı ultrasonda göremez
moom222 zeynonunannesiiii bnde detayli söylediği zaman sizin doktorunuza randevu bula bilirsen gideyim ozaman ya bı sürü paraveriyoruz
3bebeli1kedili zeynonunannesiiii merhabalar Hakan beyden memnun kaldınız mı acaba perinatolog için randevu çıktı şansıma hakan beye aldım üçüz gebeliğim var yaklaşımı tutumu nasıl sizce
zeynonunannesiiii moom222 çam ve sakurada özel gibi çoğu özeldende daha iyi Eralp bulutlar var onu pek ilgili bulmadım ama randevu bulursanız alın tabiki kolay kolay bulunmuyor
moom222 Cansuada24 evet cnm ya çok söylediler zaten yaptırmadım da detaylı istiyorum ama dedign hastanelere bide sorarım fiyat olmazsaa ya reyap da çok yakın bana
moom222 Cansuada24 AA Altan hoca nerde cnm hangi hastane ya ben ikili üçlü dörtlü yaptırmicam sadece detaylı istiyorum
moom222 Cansuada24 cnm hangi hastane bana yazarmisin sen kendi doktorum değil ya randevu alırken sorun yasarmiyim reyap falan bunlara olmadı alırsam soeun yasarmiyim
moom222 zeynonunannesiiii yeşil alana yonlendirilmedim ben hiç yonlendirilme sebebi ne oluyor bn ikili üçlü dörtlü dedign GB bu testtleri yaptırmicam sadece detaylı istiyorum