Ayla1225 Metehan_Acelya googleye imge yükle yazıyorsunuz cikan sayfayı açıyorsunuz resim yükle bölümünden resim yüklüyorsunuz alt tarafta yüklenen resmin kopyalama linki var orda kopyalaya basıyorsunuz sonra burda yapıştır dediğinizde oluyor
Ayla1225 Ogrtmn1234 evet var 13. haftada doktor kendisi bu kadar belirgin pipinin sonradan değişmesi çok zor dedi ama 16. haftada kız deyince biz çok şaşırdık
Atlans Ayla1225 bariz gördük biz çünkü erkek dediğinde ama sizin nasıldı yani sizde görmüş müydünüz ?
Ayla1225 Atlans evet kendisi gösterdi bariz belliydi ama nasil olduysa kiz oldu bende detayli ultrasona yollendirirse orda tekrardan soracağım
Ogrtmn1234 Ayla1225 ayy İnşallah sizin gönlünüze göre olur ama İnşallah benimkide değişir gindince peki özel doktora mi gidiyorsunuz
Ayla1225 Meryemakyildiz 16. haftada tekrar gitmenizi öneririm cünkü bana erkek dedi bu kadar belirgin bir pipinin sonradan değişmesi imkansız dedi hatta pipiyi bizde gördük 16. haftada kız dedi 🤭
Metehan_Acelya https://imgyukle.com/i/EgUJAh 13+6 da Kıza benziyor dedi tahmin yürütecek arkadaşlar var mı😊
Ayla1225 Metehan_Acelya bana göre bacak arasinda bir çıkıntı var pipi gibi duruyor ben olsam erkek derim
Ayla1225 Zeh123-ra ben olsam erkek derim doktorlar genelde bacak arasında çıkıntı gördükleri zaman erkek diye tahminde bulunuyorlar benimkide 13. haftada öyleydi erkek dedi 16. haftada kız dedi
Metehan_Acelya Ayla1225 kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi de. Kıza benziyor dedikten sonra öyle olduğu yönünde söylemler duydum ne kadar doğru bilmiyorum 😊