gamzosgamzos Gzm23 çok sık oluyorsa muhakkak git canım bekleme baya varmış kasılmalar sancıları tetikliyormus adalat diye bir ilac verdi tansiyon ilacıymış ama kasılmalarıda engelliyormus bana iyi geldi
Gzm23 gamzosgamzos canım şimdi acile geldim bakalm ne diyecek bekliyorum ayrıca benlm tek taraflı çentik ve direnç artışı var yani tansiyon olabilir ondsn kaynaklı mı kasılıyor acaba?
Kartaaneesiii 17 haftalık ve 3 buçuk kilo aldım. İlk gebeliğim hem kilo almaktan korkuyorum hem yemezsem bebeğe zarar vermekten korkuyorum
iremkrkurt burcuo Maalesef diyete soktu mecbur uyuyorum şimdi 😅 Ama aldığım kilo hiç göstermiyor zayıftım hamilelikten önce şimdi iyi oldum 🤭
Canankanat18 17 hafta sanırım 2 kilo aldım ama hanımlar basen bacak ve göğüs kısmımda çok fazla çatlaklarım oluştu ne yapmam lazım önerisi olan var mı
Paramedikannee Canankanat18 Canım badem yağı , bebe yağı , susam , Hindistan cevizi , hakiki zeytinyağı karıştır hepsini sür güzelce su iç bol bol birde
GriMavi Serapa 5 aylık hamileyim 4 kilo aldım Her ay 1 kilo yeter dedi doktor o şekilde almaya çalıştım😀
Kartaaneesiii Kubra1112 hemen hemen aynıyız sizinle bende 17 haftalık 73 kiloyum bir gün yiyemesem 72 oluyor anlamıyorum 🤷🏼♀️
Ozgennnnnn 68 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ay 3 kilo verdim 65 oldum şu anda 69.5 kiloyum 20+2 günlüğüm 😂
Gzm23 pinarpi iyi bari yeter ki olmasın bende çok var şimdi acile geldim bekliyorum sıra ne diyecek bakalım