eyuphaneylul1422 _anne_kuzusuu00 benım 10. Haftam aynı kılodayım aslında alırdım da mıgdem bulandıgı ıcın bırsey yıyemıyorum
burcuo iremkrkurt Ay ben dee, doktor 12 kiloyla doğuma girmem gerektiğini söylemişti ama olmayınca olmuyor 😒
iremkrkurt burcuo Maalesef diyete soktu mecbur uyuyorum şimdi 😅 Ama aldığım kilo hiç göstermiyor zayıftım hamilelikten önce şimdi iyi oldum 🤭
gamzosgamzos Gzm23 karın sertleşmesi derken bebek toplanıyor gibimi canım eğer öyle oluyorsa malesef oluyordu düzenli kasılmalarım varmış ilaç kullanıyorum
Gzm23 gamzosgamzos canım bende de oluyor gün boyunca Karnımın her yerinde doktora gitmem gerekli mi 4 martta randevu beklemeli miyim yoksa acile mi gitmeliyim hangi ilacı kullanıyorsun ki
gamzosgamzos Gzm23 çok sık oluyorsa muhakkak git canım bekleme baya varmış kasılmalar sancıları tetikliyormus adalat diye bir ilac verdi tansiyon ilacıymış ama kasılmalarıda engelliyormus bana iyi geldi
tatlidusler İlk hamileliğimde 20’ye yakın almıştım şimdi temkinli gidiyorum 😅18. Hafta ve 1 kilo aldım henüz.