eylulummmm bende 38 ile hamile kaldım şuan 19 haftalık 48 oldum mutluyum 😂😂 özele gidiyorum oradaki doktorum sen çok zayifsin kilo alabilirsin sıkıntı yok demişti sadece çok abur cubur yerine sağlıklı şeyler ye demişti 😅

eylulummmm bende mutluyum valaaha ikinci hamileligim bide bu ben çok çabuk kilo verdim ilkinde inşallah bunda kalır 😅😂

eylulummmm canım bende 1.70 boy 48 kilo ile hamile kaldım ama doktorum o zayıflığıma rağmen ilk 14 hafta kilo almazsan iyi olur dedi. Zaten bende alamadım 😂 sonra kilo almaya başladım 34 haftalığım 12 kilo aldım. Doktorumda en başında 16kg kadar almanı istiyorum dedi, muhtemelen doğum zamanına kadar anca o kadar alırım

eylulummmm tabii ki ama kilolu halimi seviyorum ☺️ Hiç vermek istemiyorum kiloları 😂

@Fnen bende ya biraz kilo alınca yüzüm daha da guzellesiyo öyle soyliyo herkeste :)

• Fnen bunu yanıtladı.

eylulummmm sonra ne olcak peki 9 anınızda mesela 30 kilo almış olacaksınız bundan memnun kalacaksınız alin

Tansum 2 kgdan sonrası anormal karşılanıyor benim doktorum öyle demişti tabi başkası ne der bilemem