Kubos01 Ipekkarakus0 ben sanırım erken girdim bebiş uyudu hep burnuna ve boynuna bakamadı rahatını bozmadı sizin nasıldı 2 hafta sonra bakalım dedi
Ipekkarakus0 Kubos01 benimki hareketliydi canım bide tam doktorun istediği pozisyondaydı herşeyi iyice incelendi çok şükür hiç bir sorunu cıkmadı
Ipekkarakus0 Ozgeozgul evet canım pozisyon uygun olunca cok sürmüyor herşeyini görüyor ekstra zaten ultrason raporu cd felan da veriyor izler izler dururuz artık 😂😂
Kubos01 Ipekkarakus0 bizim kız çok zorladı doktor 1 saat inceledi herşeyşni sadece burun ve ense için pozisyon vermedi 2 hafta sonra yani 21 haftada bakalım dedi rapor ve CD’yi de ozaman verecek
Ozgeozgul MelekMervertlek Ebru tarım ücreti neydi sanki bazıları Ebru tarıma kötü demişti diye cansun beyi düşünmüştüm aslında
MelekMervertlek Ozgeozgul yılbaşından hemen once 900₺ydi. Bilemiyorum çok ilgilendi çok iyiydi yaklaşık 35 40 dk sürdü
Ozgeozgul Kubos01 ne kdar sürdü peki Ebru tarımla ilgili olumsuz bir kaç şey okudum o ldar para verip mutsuz ayrılmak istemem
Kubos01 Ozgeozgul yaklaşık 45 dakka falan sürdü pozisyon güzelse zaten kolay oluyor hem çok tatlı hem çok detaycıydı tüm organlar kalp odacıkları damarlar herşeye bakıyor bilgi veriyor ben çok memnun kaldım 2 hafta sonra tekrar gideceğiz
Ecoli28 Eğer maddi durumunuz elvermiyorsa,balcalıda Mete sucu da ayrıntılı usg yapıyor , 182 TL ücreti de sadece biraz bekliyorsunuz ve yakın tarihe randevu bulmakta zorlanabilirsiniz