Ozgeozgul Kızlar merhaba Adana Hatay Osmaniye civarında detaylı ultrason için doktor önerisi olan var mıdır ?
Ipekkarakus0 Ozgeozgul bende haftaya girecem inşallah canım benim doktorum prof.dr cansun demiri önerdi bizde çok araştırdık yorumları felan da cok iyi
Ozgeozgul Ipekkarakus0 peki girdikten sonra tekrar bilgilendirme yapar mısınız memnun kaldınız mı diye benim daha var gitmeme ama araştırıyorum şuan . Birde ücretini biliyor musunuz ?
Helink Ozgeozgul Acıbadem de cansun beye gittik detaylı gayet ilgili güleryüzlü güvenilirdi 800 TL bu arada
Ipekkarakus0 Ozgeozgul 20 dk sürdü canım bebeğin pozisyonu güzeldi çünkü çok şükür sağlıklı oğlum hiç bir sorun çıkmadı doktor cok tatlı dilli birisiydi ben cok memnun kaldım 🌸
Ozgeozgul Ipekkarakus0 çok teşekkür ederim genelde 40 45 dk sürüyor diyorlar da ama tabi pozisyon uygunsa her şeyi görür hemen bende muhtemelen 2 3 hafta sonra gidicem de şimdiden araştırıyorum
Ipekkarakus0 Ozgeozgul evet canım pozisyon uygun olunca cok sürmüyor herşeyini görüyor ekstra zaten ultrason raporu cd felan da veriyor izler izler dururuz artık 😂😂