Aslylmz Fatos0660 insallah kız olur ya hayırlı sağlıklı evlat olsun tabide bende ilk cocuk oldugu için gönlümden geçen yoktu ama ikincisinde diğerinide tatmak isterim sende kız evladıda tadarsın insallah ☺️
Efemom2 Bir kere erkek diye seviyrm bebegimi altını açıyorım kız çıkıyo 😄 bi kerede ultrasona gidiyorum ve bebek bacaklarını açmış pipisi gözüküyordu henüz belli degil cinsiyetimiz bakalım ne olcak ☺️🙏
Ceylankaya35 Fatos0660 ben oğluma hamieyken erkek oluğunu gördüm doğurdum simdi ikinciye hamileyim hep kız çocuğu goruyorum rüyamda ve emzirirken de görüyorum hislerimde yandan dün doktora gittik ama unuttum sormayı cinsiyeti nedir diye🥺
Pemberuya Fatos0660 Ben henüz çok yeni hamileyim ama rüyamda kolumda iri bilezik görmüştüm altın. Anlamı kız çocuk derler :) hayırlısı olsun Allah’tan 🍀☺️☺️
miraninannesii Deletedmom623737 bende rüyamda erkek bebek emziriyordum Allah nasip ederse oğlum olcak
Oyku3005 Fatos0660 evet hep kız bebek görüyorum çok güzel böyle şeker gibi neyse işte cinsiyetimizde kız ama daha doğurmadım şuan 27 haftalık😄😄
Gamzeates Fatos0660 oğluma hamileyken kız gördüm oğlum oldu kızıma hamileyim erkek bebek gösterdiler kızım oldu 🙈
miraninannesii Deletedmom623737 amin canım hepimiz inşallah sağ sağlım kucağımıza almayı nasip etsin rabbim🤲🤲
minikkelebegimmmmmm Fatos0660 rüyamda hep kız gördüm.beni rüyasında görenler bile kucağımda hep kız bebek görmüşler.sonuç mu?Oğlum oluyor😂😂😂
Mevaninannesiii Fatos0660 aminn insallah kuzum, sağlıklısıni dile ♥️ rabbim gönlüne göre versin inşallah ♥️
Aleynayim Fatos0660 Rüyamda doktor erkek olduğunu söylemişti ve erkek çıktı. Allah nasip ederse bir oğlum olacak. 😄