Mevaninannesiii Fatos0660 ilkinde kızım olduğuu gördüm hatta üç kez ☺️ kızım oldu. Şimdi ilk defa rüyamda 29.haftamda erkek bu çocuk dedi doktorun yanılmış dedi kız değil🙈🤣 ama kızim olacak tekrardan😍🤗 degismese tabi 🙈🙉🙊
Deletedmom623737 Fatos0660 rüyam da çok tatlı Bi erkek bebeği emziriyordum 🤭 erkek bebiş bekliyoruz çok az kaldı kavuşmaya 🤭
MTugba Fatos0660 erkek bebek görmüştüm bebeğim erkek :) birde hepsinde çok yaramaz bir bebek görüyordum onuda doğduktan sonra artık bakacağım :)
Aslylmz Ben kız görmüştüm ama erkek bekliyorum ☺️ Hatta vinsiyeti öğrendikten baya sonra bile yine kız gördüm 😂
miraninannesii Deletedmom623737 bende rüyamda erkek bebek emziriyordum Allah nasip ederse oğlum olcak
Fatos0660 betulyc rüyalar tersine çıkar derler yada gördüğünüz rüya kesindir diye bakalım ne olacak bende kız gördüm kız istiyorum 🙂
cilem01 Fatos0660 ben kız gördüm ismini bile koymuştum hep kız istiyordum içimden öyle geçiyordu . Cinsiyet öğreneceğimiz günün bi önceki gecesi bile pembe elbise giyiyorum 😂 sonuç 2. Kez erkek doğuruyorum 🤲🏻 Sağlıkla gelsinler kız erkek hepsi evlat 💓
Aslylmz Fatos0660 insallah kız olur ya hayırlı sağlıklı evlat olsun tabide bende ilk cocuk oldugu için gönlümden geçen yoktu ama ikincisinde diğerinide tatmak isterim sende kız evladıda tadarsın insallah ☺️
Mevaninannesiii Fatos0660 aminn insallah kuzum, sağlıklısıni dile ♥️ rabbim gönlüne göre versin inşallah ♥️
Prensesannesiii03 Fatos0660 ben ve çevremdeki çoğu kişi kız bebeğim olduğunu gördü bebeğim kız ama henüz doğmadı 😂😂