Anneoluyorummmm Nazlimom yani inslünsiz toklugun yüksek cıkıyor bemim diyetle aclık 85 cıkıyor tokluklarım 113 120 gibi cıkıyor
Nazlimom Anneoluyorummmm diyetlede 140 ı 2 gün geçmişti doktorda daha fazla riske atmayalım dedi insülin verdi vlla cok zor oluyor ama
Anneoluyorummmm Aysee_35 Çok geçmiş olsun sizin ekstra bir ameliyatınız daha olmuş uzamıs ondan olabilir… Birde bünye meselesi de olabilir.
Aysee_35 Anneoluyorummmm aynen kesinlikle… Spinal bende mide bulantısı kusma yaptı ama en çok zorlayan dikiş agrıları.. İlk 3 4 gün agır geçti benim. Sanırım yürümemek yaptı birde.. Ama şükür şimdi iyiyim 9 gün oldu korse filan takıyorum 3.gğnden beri. Her doğumun zorlugu var malesef
Anneoluyorummmm Nazlimom Vardır bir bildiği doktorunun olsun 🙏 amam düşsünde :) neyse az kalıyor doğum yapalımda bol bol yeriz ben de sayfa actim insta da 😁 motivasyon olsun diye
Feyzaveannesi Anneoluyorummmm Valla bende giderken yanıma bi sürü bişey almayı düşünüyorum. Özellikle gofret ,meyve suyu , kahve gibi. Sende bol bol kafein tüket çok iyi geliyor,😊
Anneoluyorummmm Feyzaveannesi tamamdir alcam alcam stoklayayım cantama :) hastane cafesi 5 se 10 a satıyor 😂 birde nescafe nasil yaparım ya catlee götüremem cezve götirim diyorumm
Nazlimom Anneoluyorummmm benimde var isim paylaşamiyoruz ama yasak yaa😅😅 burdaki kullanıcı adımla ayni 🤣
Cemrreedemirci Anneoluyorummmm evet kabız olmamak adına ve kahve kesinlikle olmalı. Başınızın agrimamasi için kahve için şekersiz sütsüz. Suyu ordan alırsınız 1 gece yatilacak ufak tefek bisküvi.olur zaten durumunuza uygun yemek verirler.
Feyzaveannesi Anneoluyorummmm bende minik bir kahve makinesi var içinde suda ksynstsbiliyorum onu alırım diye düşündüm
minikbebegim19 Anneoluyorummmm kayısı kompostosu kendim yapıp koydum. Hurma fındık vesaire koydum çok az koydum
Anneoluyorummmm Aysee_35 Olacak o kadar :) Yeterki bebeğimi kucağıma alayım zaten aldıgım gibi ağrı sancıyı unutturur bana yavrum.🥰🙏