Eebruum Bir çok doktorun söylediğine göre sırt üstü yatmak sakıncalı kızlar beğen üzerine yük biniyor diyorlar 31 haftalığım gerçekten sırt üstü yatınca bebek de kıbırdama olmuyor ayrıca ultrason da bakılan sürede bile zararlı diyorlar
busraceylan uytanebru valla ben yüzüstü yatmayı seven biriyim 5 haftalıkken öğrendim gebeliğimi karnım büyüyene dek yüz üstü uyudum şimdi 29. haftadayım sağ sol bazen uyandığımda sırt üstü olduğumu farkediyorum zaten bebeğin durumuna göre yatış pozisyonu değişiyor her şekilde rahat olamayabiliyor zamanla bebeğe göre ayarlıyorsun pozisyonunu
uytanebru H-atun O zaman en sevdiğim şekilde yüzüstü yatacağım artık. Göbüşünüz büyüdüyse tabi zor olur sizin içiin😔
benimmdunyamm uytanebru kimse birşey demedi normalde yüz üstü yatardim ama hamile olduğumdan beri yatmiyorum eşim diuor kalk çocuğu ezdin🤣🤣
Ece__ uytanebru ilk haftalarda sırt üstü yatmanın bir zararı yok. Yaklaşık 20. haftadan sonra falan sırt üstü yatmamanız gerek
Mihriballim Ayy nasıl rahatsaniz öyle yatın sornasi yatilmiyooo 🥺 yatağın ortasını kesip bı oyuk açıp göbeğimi oraya sokup yüz üstü yatmak istiyorum 🤭
nuhunannesi42 uytanebru ben 23 haftalıgim sırt üstü daha rahat yatıyorum mesela ve bebeğim öyle daha çok heraket ediyor yani ama yüz üstü yatamıyorum yatamıyorsun bı sure sonra zaten yani istediğin gibi yat şimdi her denilenede kulak asma 😊😊☺️
Cananyildiz uytanebru bende aynı durumdayım sadece sırtüstü yatabiliyorum deniyorum olmuyor napacagm bilmiyorum hamilelik yastığı varmış eşim onu deneyelim dedi 7+2
Seda_22 Vallaha ben 19+6 yım hala yüz üstü yatıyorum. Gece döndüğüm bile oluyor. Yüz üstü yatınca tabi oğluşumuz hissediyorum orası ayrı ama. Bende hem buraya sormuştum hemde İnternete bakmıştım ne zaman ki karnın seni rahatsız ediyor o zaman yatmama lazım
MaBelle uytanebru doktorum gebeliğin boyunca nasıl rahat ediyorsan öyle yatabilirsin dedi. Şuan tadını çıkartın, karnınız büyüdükçe, bebek ağırlaştıkça ne yüz üstü yatabileceksiniz ne de sırt üstü 😅