kahvesever__ Elif_alya ben tek tek aldım hiç toplu almadığım tek tek aldığım içinde aldıkça yıkadım dolabına koydum şuan çok rahatım sadece valize konacak doğuma az kaldı çünkü
uckedibirbebek Bence aldıkça yıka öyle kaldır. Toplu yapmak çok zormuş gerçekten. Ben aldıkça böyle düzgün düzgün yerine koymuştum. Sonra hayda bidaha hepsini yıka kurut ütüle tekrar katla yerine koy. Ben 36 yapınca haliyle yormuştu:)
mervesglm uckedibirbebek offf deme ya. Koca bir hurç içinde hepsinin yıkanıp ütülenmesi lazım. 33teyim ben bide 😂 eşim yıkama asma konusunda elimi sürdürmüyor ama evde 1 tane ütü var 😂 bir gün boyunca ütü yaparım artık. Çok geç kaldım hazırlamaya çoooookkkk🤦🏻♀️
ElifSencan123 36 haftaligim ama daha yikayamadim. Tam niyetine girdim Corona oldum şuan karantinamizin bitmesini bekliyorum 37 de ancak yıkamaya başlarım sanırım
D-92 Elif_alya valla ben 35-6 yım daha geçen yıkadım ütüledim hastaneye gideceklere öncelik verdim diğerlerini bu hafta yaparım diye düşünüyorum yani 36. Haftanim biraz fazla rahat oldum