Elif_alya Kizceler 27. Haftamdayım bebeğimin kıyafetlerini ne zaman yikamalıyim çok agirlasmadan yapmak istiyorum
Tugcevemercimek Elif_alya 30 dan sonrasına bırakma ben 30 da filan halletmiştim şimdi 36 dayım iyi ki yapmışım diyorum
gul06_ Elif_alya 32 haftayim yavastan basladim yikamaya besik kenarlarindan basladim 33 haftaya kadar bitircem hastane cantami hazirliycam artik 🥰
Cocolingo Elif_alya ben 36 da yaptım ama çok zorlandım, bence en geç 35 e kadar herşeyin bitmiş hazırlanmış olması lazım hastane çantalarıda dahil olmak üzere, sonra daha zor oluyor her gelen hafta bi öncekine göre daha zor geçiyor 🤗
Elif_alya Anneoluyorummmm Eşimde yıkayalım dedi ama ben kararsız kaldığım için fikir almak istedim teşekkür ederim ☺️
Anneoluyorummmm Elif_alya eşini dinle ben dinledim oda bana öyle demişti adam haklıymış ağırlascan son zamanlarda demişti 😂
Elif_alya Anneoluyorummmm Eşimi dinliyeyim o zaman 😂 adam biliyomusta demiş canım kocam işten kaçmak için şimdiden diyo sandım günahını aldım adamin 😂
Elifkc Bende 30.haftadayim bi kıyafetleri yıkadım utuledim. Başka hiç bişey yapmadım. Cok zor geliyor çok kilo aldığım için fazladan bı ağırlık var uzerimde😁
gulnurkrms Elif_alya her türlü erken doğum riskine karşılık bence 30.haftada hazır olmak çok iyi zaten insan hazirlaninca herşey bı oh çekiyor yoksa gözüme uyku girmiyordu hazir değilim bicok isim var diye 1 haftada bir hışımla kalktım yaptım
gulnurkrms Elif_alya hazırla için rahatlasın kafan rahatca beklesin inşallah yavrularımız hayırla ve sağlıkla vaktinde dünyaya gelirler. 🤗🤲