Asliiiiaslannnn pnremr22 çok şükür benim henüz bulantım yok 😂 muayeneye gideceğim pazartesi resmen günler inatlaşıyor 😂
pnremr22 Asliiiiaslannnn aynı yaaa benimde pazartesi muayene yok geçmiyor 😂😂😂düşün yarın daha çarşamba 😂😂
Nlfrr Asliiiiaslannnn benim de aynı🤣hiç bulantı yok deli gibi yiyorum 🤫 iştahım çok arttı. 7+6 iken doktora gittik baş popo mesafesini ölçtü 8+3 dedi. Bu haftadaki ölçüm çok önemliymiş bu yüzden son regli tarihini de suni olarak değiştirip doğumu hesapladık.
Asliiiiaslannnn Pelinakcn az yemeye çalışayım dedim dün akşam bu defa sabaha karşı kalkıp bisküvi yedim gözlerim kapalı 😂😂😂
Pelinakcn Asliiiiaslannnn yok gerçekten çok zor valla gece 12 de yoğurtla falan bastırmaya çalışıyorum açlığımı bende 🤦🏻♀️😅
Bvbkcans Nlfrr gözünüz aydın ☺️ benim oğlum da tüp bebek tedavisiyle oldu şuan 3 buçuk yaşında ve ben hiç beklemediğim bir an da tekrar hamile olduğumu öğrendim 6+5 haftalıkta hamileyim 🥰
Lsvda Benle 6+3 üm dün doktorum karından ultrasonla kesemi yolk saci ve nokta kadar olan bebişi gösterdi. Tam göbek deliğimin 3 parmak altındaydi bebiş 🥰 Haftayada kalp atışı için çağırdı ☺️