mucizemizibekliyoruzz Hdamla hayır parmağınızın ucu kadar bişeyi vajinanıza dayayıp bakıyor zaten ucunda kamera var galiba. Hiçbir şey hissetmiyorsunuz. Stres yapılacak kasılacak bir şey değil bende ilk kez oldum doktorum acıcak bişey değil dedi gerçekten değilmiş 😊
mucizemizibekliyoruzz Canimdancan inşallah ya zamanında ve sağlıkla kucağıma alayım başka bir şey istemiyorum
Ilkser 33 haftaligim bende bebişim baya aşağıya yerleşmiş 2hafta önce dr gittiğimde acilman var biraz dedi progestan kullandım geçen gün bi sanci geçtim akıllara zarar yarim saat sürdü daha da surseydi eğer dr gidicektim ama geçti sanki cikicakmis gibi hissettim böyle girdi çıktı sanki kanala öyle bisey hissettim bu normal mi acaba ?? bakalım bugün kontrolüm var son durum ne bakıcaz bebisin baskısı çok kuvvetli diyor dr 🙈
mucizemizibekliyoruzz Ilkser rahim ağzı kalınlığınızı ölçtü mü ki doktorunuz? Ay bilemedim bende iyice korktum şimdi 🙈 erkek bebek mi?
Unzile35 mucizemizibekliyoruzz ağır kaldırma uzun süre ayakta kalma çok yürüme dediler bana onlara dikkat ediyorum şimdilik bende bazen yere uzanıp koltuğa ayaklarımı koyuyorum büyükler öyle yap dedi ama yer sert geliyor zorluyor canım
mucizemizibekliyoruzz Unzile35 yere değilde yatakta uzanıp poponuzun altına yastık koyun. Yer hem sert hem soğuk gelir tabi
mucizemizibekliyoruzz Unzile35 izmirlimisiniz bu arada? Sonunda 35 görünce kullanıcı adınızın sorayım dedim 😄
Unzile35 mucizemizibekliyoruzz öyle deneyeyim bir de ☺️ Sağolun İzmir’de oturuyorduk fakat tayin olduk
Gmz-aykt mucizemizibekliyoruzz Fatmanur99 merhaba şuan hamile değilim ama Çamlıca medipolde kürtaj oldum temiz hastane ama doktorlar numaralarini vermiyor acil durumda ulaşılamıyor.Ayrica eşimle de odasına giremiyorum çok saçma. Sadece fiyat olarak uygun bence başka da artısi yok o nedenle medicanaya geçtim ben.
mucizemizibekliyoruzz Unzile35 anladım. Aynen öyle deneyin bide ama sırtüstü uzun süre durmak iyi değil biliyorsunuzdur gerçi
Unzile35 mucizemizibekliyoruzz doktorun ultrason becerisi ile alakalı sanırım bu olay benim doktorumla ilgili çok şeyler duydum bu konuda mesela bir Bebeğin kulak memesinde doğuştan kesik varmış siyah beyaz ultrasonda bakarak sadece bunu aileye söylemiş ve çocuk gerçekten öyle doğmuş Rahim kalınlığı Rahim ağzı uzunluğu açıklığı dahil daha hiç alttan muayene olmadım hep doktor ultrasondan söyledi