Oze1982 Ben bu ay sürekli hurma yedim hamile kalmayi kolaylaştırır diye ins onun mucizesi yaşıyorum ins
[silindi] Oze1982 Allah yardımcın olsun lütfen moralini bozma 🌸 Allah zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur sen içini ferah tut çok aklın takılıyosa erken gebelik testleri var alıp yapabilirsin ama sonuç ne olursa olsun sen kalbini ferah tut 🤍
Melisssssss Oze1982 inşallah sevineceğin hayırlı sağlıklı haberler çıkar canım sonucu bildir merak ettim
Melisssssss Oze1982 öyle deme canım ya rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bardır bir hayır bundada
Melisssssss Oze1982 benimde bugün yanı 21.02 günüm ama bilmiyorum olcak gibiyim sanki öyle bir his var içimde
banadiyoki Hiç üzülme lütfen şu mfk yöntemini dene bencede bende kullanıcam sipariş vericem çok duyuyorum son zamanlarda geçenlerde instadan yazmıştım hemende geri dönüş yaptı denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum baya araştırdım doğal bişey❤️
banadiyoki Melisssssss doktor mfk diye birşeydi ben kullanamadan hamile kaldım ama hamilelik öncesi vitamin gibi bişey sanırım instagramdan ya da googledan bi araştırabilirsin canım herşey gönlünce olsun