Deletedmom_7 Pemberuya inşallah ya inşallah sizin de geçer. 🙏 8. Hafta çok zor geçti benim. 9 yine biraz daha iyi. Gerçi sizin henüz başlamamış umarım hiç olmaz
Pemberuya Benferus elma yağı iyi geliyor diyorlar bende de bazen böyle nadir oluyo ama naneli sakız çiğniyorum bastırıyor
Erdgnelif Pemberuya Yeşil ekşi elma naneli şeker gün içinde çok iyi geliyor sabah kalkar kalkmaz da tuzlu çubuk kraker iyi geliyor
Msl22 Babydream Bende 25 haftalik oldum 6 da basladi hala devam oylr değişik birşey ki bir anda tiksinebiliyorsun ve cok bulandiginda eger kusturucaksa direk kusuyorsun yani tutamıyo insan kendisini bebis için herşeye deger ama 💕
Erdgnelif Pemberuya evet bende deli gibi çay severdim ama içemiyorum demlerken bile kokusu beni rahatsız ediyor artık
Tubiis_0 Pemberuya valla ben 3.haftamdayken kokulara hassasiyet başladı zaten 5. Haftadan sonra daha beter kusmalar hastane de yatmalar ah ahh çok ağır geçiyor
Senemhamit Tubiis_0 çok kotu bı durum bende iş yerinde çok kötü oluyorum artık zorlanmaktan yüzüm hep benek benek oluyor😔
Pemberuya Senemhamit Rapor alsanız peki? Yani çalışırken zor olsa gerek bende bir zaman çalıştım anlayabiliyorum sizi