Gny18 tospikaskim canım ben de hiç sevmem hatta nefret ederim. Ama bebeğin için yiyorsan sarımsaklı falan yap internette avakado sosları var onlarla yap tadı değişsin yersin inşallah şifa olsun bebişe
gul06_ tospikaskim ben muzla ikisini ayni anda yiyebiliyrm ya muzla karisinca tadini pek anlamiyrm 😂🙈
Eylulsmom__ tospikaskim ben hamileyken tiksindim başlarda daha ağzıma sürmedim benim bebek ek gıdaya geçti ona avokadolu yumurta yaptım. BAYILDIM 😂😂 o kadar lezzetliydi ben nefret ederdim ama kızım bayılıyo
mrs-nobody tospikaskim muz kakao ve olgunlaşmış avakadoyu mixleyip puding gibi de tüketebilirsiniz.. benim favorim tuz,limon,zyagı ve karabiberli olanı ama 😋
Ozlm007 tospikaskim limon tuz zeytinyağı sarımsak olgunlaşmış avokado çatalla ez bunları da karıştır çok lezzetli oluyor afiyet olsun şimdiden
Miiiii tospikaskim Ben eziyorum icine limon az zeytinyagi tuz karabiber koyup karistiriyorum o sekilde yiyorum bszende dilimleyip limon tuz dokup yiyorum cok lezzetli oluyo ya ben bayiliyorum zaten eksi severim genelde limonlu herseyi cok seviyorum 🥱