Asli84 Bebegimizolsundu teşekkür ederim🙏 yok valla evleneli 6 ay oldu 3.ayda sadece 1 defa korunmadık sonraki regl im gecikince heralde erken menopoza giriyorum dedim 😂 o kadar ihtimal vermiyordum hamile olacağıma 😅
Bebegim0101 Zerkan kismett❤❤❤ama emin olun plansiz olan en guzeli❤❤saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahh
Tubada Bebegimizolsundu evet bu ay tüm testler yapıldı çatlatma iğnesi oldum hayırlısıyla bekliyorum 1 haftam kaldı . Ben çatlatma iğnesi olunca hemen olur zannediyordum ki araştırınca öyle olmadığını gördüm ☺️ Beklemedeyim hayırlısı olsun
Bebegim0101 Simsim60 amin cok tesekkur ederim.Evet hep diyorum Kismetimizde varsa 2.nasip olur ben elimden geleni yaptım yapmam gerekenleri yaptim gerisi rabbimde artık❤❤cok sukur 1 tane oglum var saglık sıhhat versin rabbim insallahh
Bebegim0101 Asli84 buarada butun kontrollerimi takviyelerimi yapip planli hamile kaldigim halde devam etmedi gebeligim
Asli84 Bebegim0101 çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum umarım sağlıklı tontiş bir yavru alırsınız en kısa zamanda kucağınıza ❤️
Bebegimizolsundu Asli84 yaaa post sahibine yazacaktım yanlış yazdım ne güzel ya maşallah ceketini atınca kalanlardansın yanii canım aramak zor iyi olmuş kaç aylıksın
Bebegimizolsundu Asli84 Allahım ne güzel yaa😍😍 kucağına almayı nasip etsin Allah canım hemen ikinciyi de doğur 🤭🤣
Bebegimizolsundu Asli84 sonra ararsın ya kardeşi olsun yalnız kalır hayatta birlikte büyüyorlar canım gerçekten
Asli84 Bebegimizolsundu ne bileyim ben tek çocuğum hiç eksikliğini yaşamadım o yüzden böyle düşünüyorum sanırım.
Bebegimizolsundu Asli84 bende tekim o yüzden iki kızım olduğu için onlar adına çok seviniyorum ben yalnız hissediyorum kendimi arkadaş oluyor kardeş insana hayırlısı tabi canım senin tercihin 🥰🥰
Asli84 Bebegimizolsundu eh dediğim gibi yine de büyük konuşmamak lazım baksana benimkiler gelirken bana sormuyor 😅