Lulikli Yanne ben teşekkür ederim 😊 32. Haftada ayrılırken sigortalı olmalısınız onu unutmayın yoksa alamazsınız 💐
Yanne Lulikli işten ayrılmıyorum ama ücretsiz izin kullanıyorum sigortam devam ediyor ama yatmıyor sadece 😇 🌸
Lulikli Ayss344 devlet memuru rapor parası alamıyor canım normal maaşını aldığı için. Sadece doğum parası bi de süt parası alabiliyor sanırım onlar da 300+160 gibi bir şey sanırım ilk bebekse ama tam bilmiyorum googledan net bulabilirsiniz
Ayss344 Lulikli normal maaş alınmaya devam ediyor yani değil mi? Yeni atandım da ben kusura bakmayın🙈
SayeMom benimmdunyamm 32.haftada çalışamaz yada çalışabilir raporu açtırmanız gereklidir öncesinde analık raporu açtırılamaz. rapor ödemesi almanız icin rapor aldıgınız tarihten geriye dönük 1 yıl icinde 90 gününüz olması gereklidir. Bu şekilde canım. Bilmeden yorum yapan ne çok insan var üzücü.
benimmdunyamm SayeMom çok sağol canım arkadaşımı patronu rapor parası almasın diye erken işten çıkartmaya çalışıyormuş böyle bir hakkı var mı çıkartırsa rapor parası alamaz nu mi
Sibelmeryem02 SayeMom patronum beni Mayıs da çıkarmayı düşünüyor bende düşündüm ki doğuma kadar mayıstan itibaren rapor alsam beni çıkarmasa erken rapor alabiliyor muyum doğum dan sonra beni çıkartsa rapor parasını alabilir miyim onu merak ediyorum