benimmdunyamm Hamilelikte rapor parası için kaç gün sigorta girişi olması lazım ne yapmak lazım bilgisi olan varsa yazabilir
Lulikli benimmdunyamm geriye dönük 1 sene içinde 90 gün sigorta yeterli. Ayrıca süt parası mı ne onu almak için 120 gün sigorta gerekiyor
Leylasiva21 benimmdunyamm 32 hafta ama saglik sorunlarina göre değişiklik olabilir 28 haftalık alan bile var doktora bağlı
Lulikli benimmdunyamm 32. Haftada çalışamaz alabilirsiniz en erken. Ondan önce de ayrı rapor alırsanız o rapor ayrı oluyor. 32deki sgknın size ödeme yapmak için baz aldığı en erken tarih 😊
Sibelmeryem02 Leylasiva21 benim iş yeri ile ilgili sorunum var sağlık sorunum yok çok şükür patronum beni erken çıkarmak istiyor işten ben rapor parası almak için çıkmak istemiyorum
Lulikli Sibelmeryem02 32den önce çıkışınız olmaması lazım hatta doğumdan sonraki 2 aya kadar çıkışınız olmamalı. Raporu alın işvereniniz çıkış yapamıyor diye biliyorum.
SayeMom benimmdunyamm 32.haftada çalışamaz yada çalışabilir raporu açtırmanız gereklidir öncesinde analık raporu açtırılamaz. rapor ödemesi almanız icin rapor aldıgınız tarihten geriye dönük 1 yıl icinde 90 gününüz olması gereklidir. Bu şekilde canım. Bilmeden yorum yapan ne çok insan var üzücü.
Yanne Lulikli temmuzda doğum yapacak kişi için bir önceki temmuz ayıda güne dahil ediliyor mu? Bilginiz varmı
Lulikli Yanne bildiğim kadarıyla 32. Haftada rapor aldığınızda 90 gün olmalı. Yani haziran 15 2022 de 32. Haftanız doluyorsa geriye dönük 2021 haziran 15den bu yana sigorta olmalı 90 gün en az olmalı. Farazi verdim tarihleri 😊
Yanne Lulikli anladım canım hamileliğimde çok çalışamıyorum ama öncesinden sigortam var kurtarıyor günlerim şükür. Teşekkür ederim 🤩
Lulikli Yanne ben teşekkür ederim 😊 32. Haftada ayrılırken sigortalı olmalısınız onu unutmayın yoksa alamazsınız 💐