Melissa_20 Sevvvv41 canim sen kan analizi vermişmiydin ben bugun verdim 4218 cixdi adetimden 3 gun kecib tabi cok guzel doktor ikiz gebelik ola bilir dedi
Melissa_20 Sevvvv41 canim ben oglumda 5+3 de cok az duymuwdum kalp atiwini ama herkesde ayni olmaya bilir inweAllAh gorursunuz sizde kendini koru canim salikli olsun inweAllAh
Mommyandbaby Sevvvv41 bende de öyle olmuştu 5+4 tu sanirim keseyi gördük. Kalp atışı için erken demişti .artik bir sonraki sefere gorursunuz inşallah 🥰
Eliffervam Hayırlı geceler bende bugün sonuç aldim kan testi vermiştim beta hgc 10.31 cikti düşük sayımı hamileyim elhamdülillah ama dusukmu iyimi ve kaç hastalıktır doktor 4 dedi ama tamda bilmiyom dedi
gulcanemrah Eliffervam bu değerlerle hafta söylemek cokta doğru degıl kese ve embrıyo görülüp olculunce tam hafta söyleniyor bende ılk yaptırdıgm gün 25 çıktı adetım olacağı gündü adetım gecıkelı bugun 10 gün oldu 1700lerde değer o yüzden 4 haftalık dıyorlar programlarda son adet olarak hesapladığı ıcın
babypoemnur Sevvvv41 öncelikle hayırlı evlat olsun sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize biz 4+4deyken kesesini gördük kalp atışı için 7 haftalıkken gittik