Sevvvv41 Merhaba kızlar pazartesi doktor randevum var 5+5 olcak kese karın ultrasyondn görülür kalp atışı dineyebilecek miyim
1lalis_ Sevvvv41 Merhaba canım , kalp atisi için 6 haftayı bekle öyle git. Yarın duyulmayabilir. Ama kese kesin görünür sanırım 🥰
Asivemavi Sevvvv41 5+4 günlük bugün de kontrolüm vardı keseyi gördük çok az kalp atışı duyuldu Dr haftaya net duyarsın dedi haftaya tekrar gidecem inş güzel şekilde duyarız 🤲
Ceress Sevvvv41 merhaba 5+6 da keseyi gördük, kalp atışınıda duyduk ama kişiden kişiye göre değişiyor diye biliyorum döllenme zamanıyla alakalı sanıyorum göremezsenizde strese sokmayın kendinizi
begonvilko Sevvvv41 ben 6.haftamda gitmiştim hem keseyi gördük hem kalp atışını. İnşallah görür ve duyarsın canım 🙏🏻
Melissa_20 Sevvvv41 Selam Aleykum inweAllAh dinlersiniz bugun bende hamile oldugumu oyrendim inweAllAh sagsalim kucagimiza aliriz
Ays_cskn Sevvvv41 gorunur canim bende 5 haftaligim gorundu karindan bebek icin kucuk daha dedi onumuzdeki hafta cagirdi lakin ben 7 haftalik olunca gitmeyi düşünüyorum herhangi bi sorun olmazsa
Melisa0002 6 hafta 5 günlük diye hesaplamıştım, ama doktora gittiğimizde 5.5 günlük olduğunu öğrendim. 7.5 günlükde de kalp atışını dinledik.
Sebiha1 Sevvvv41 ben 5+2de gördüm keseyi 6+5de bebegi ve kalp atışını duyduk derinden . İnşallah görürsün canımm🌸🌸
Mimii94 Sevvvv41 keseyi 4+4 te gördük ama kalp atışı gözükmüyor henüz 5.haftada da kalp atışı gözükmedi. İki hafta sonra gideceğim